Quote (Msk @ 12 Mar 2012 02:12)
Kurwa, dlaczego nikt sobie takich planów nie układa? Super plan, ewentualnie mógłbyś dodać coś na triceps, ale tak też jest ok. Rozciąganie po treningu siłowym.
Quote (krss @ 12 Mar 2012 02:16)
Mi się podoba, porozciągaj się jeszcze trochę po treningu i będzie spoko.
Dzięki.
Myślałem właśnie nad tricepsem, ale dwa wyciskania powinny wystarczająco go rozruszać, a dołożenie ćwiczenia typowo na niego raczej popsułoby cały plan.
Kombinowałem z pompkami na poręczy, ale to też już raczej za dużo - na razie zostaje przy tym co jest.
Zrobiłem tak 2 treningi i podoba mi się ten plan, zwięzły, konkretny i jak to na fbw - cały jestem napompowany

Rozciągam się też po treningu i między seriami, po prostu zapomniałem o tym napisać.
Quote (Msk @ 12 Mar 2012 02:21)
Możesz rozwinąć?
Toyo powiem Ci tak: przyłóż się do diety, trenuj tym fbw 3x w tygodniu, pokręć czasem jakieś aeroby, w wolnym czasie wyskocz na jakiś basen albo coś i obserwuj wagę. Waż się rano, zapisuj wyniki. Optymalne tempo zrzucania wagi to 0,5 kg / tydzień. Niech mnie ktoś poprawi co do ostatniego zdania, ale chyba tak to było

No właśnie taki mam plan. Siłownia kradnie mi ostatni wolny czas, więc chce z tego wyciągnąć jak najwięcej.
Mam teraz dość czasochłonny semestr (420 godzin zajęć), do tego troche pracuje.
Po wpisaniu siłowni w kalendarz jestem zajęty codziennie praktycznie od 8 rano do 22, w sumie to mnie bardzo mobilizuje do solidnego jedzenia - skoro wypruwam sobie żyły, żeby jakoś to wszystko pogodzić to nie chce wszystkiego popsuć wpierdalając hamburgera
Będę kombinował w weekend z ułożeniem diety, na razie wywaliłem z diety kanapki i jedzenie na mieście, a na uczelnie wrzucam do plecaka jakieś proste sałatki typu tuńczyk, ryż i kukurydza czy kurczak (zależy ile mam czasu na przygotowanie żarcia dzień wcześniej). Czuje wielką różnicę w metabolizmie, jak będzie cieplej to postaram się dorzucić jeszcze HIIT czy coś w tym stylu, bo na razie biegam tylko na siłowni.
Quote (Shichirobei @ 12 Mar 2012 02:15)
mnie zawsze uczyli że po siłowym - porcja carbo i dopiero aero ;c
Na coś takiego nie mam czasu, zresztą w moim przypadku to pewnie i tak nic nie zmieni

W porównaniu do siedzenia na dupie i jedzenia 3x dziennie i tak robie wielki progres.
This post was edited by toyo on Mar 11 2012 07:07pm