Quote (dawid9400 @ Feb 23 2012 01:53pm)
Wiem, ale chciałem zobaczyć opinie na temat ABS.
Kurwa, znalazłem 3 tematy na kfd/sfd itp na ten temat i każdy pisał inaczej, władco internetu, adminie wszystkiego.
/e; proof:
"tylko, że mówisz, że celem jest wyrzeźbienie.
to tu teoretycznie lepsza by byla a6w bo bardziej rzeźbi.
ABS bardziej rozbudowuje mase mięsni brzucha.
Z tym, że a6w jest nudne monotonne bardziej czasochłonne..."
"Jednym słowem ABS II na mase brzucha A6W na rzezbe i tyle w temacie:D to i to stosowałem "
"To zależy jaki masz brzuch... Bo jak zatłuszczony to polecam A6w (dobrze spala tłuszcz) no a z kolei jeśli masz mały poziom fatu to dobry jest absII bo masz czas na regeneracje i lepiej rozbudowuje mięśnie ale spala lepiej a6w więc to wszystko zależy od tego co będzie bardziej korzystne dla Ciebie PZDR :rolleyes:"
"jesli chcesz wyrzezbic miesnie to a6w a jesli chcesz je zmasowac to ABS. Ogolnie polecam ABS bo zajmuje mniej czasu i rozwija wszystkie czesci brzucha a a6w wg. mnie dziala tylko na gore.
Ja osobiscie robie 3 serie spiec i 3 serie wzniosow i brzuch wysiada "
Mam szukać dalej ? Oczywiście domowe przedszkole KFD.
A co do zdjęcia to zrobiłem je zanim zacząłem ćwiczyć, minęło od tego czasu 2.5 miecha siłowni.
ABS nie jest złe, ale wyobraź sobie że katujesz brzuch codziennie a możesz mieć podobne efekty ćwicząc 2x razy w tygodniu brzuch. Łap miecho teraz w zimie (równieź na brzuchu) a na wiosne/lato redukcja i jeśli złapałeś miesień no to na pewno bedzie widoczny zarys.
Quote (kobusik @ Feb 23 2012 03:41pm)
Czy jak bede cwiczyl w godzinach rannych ( ok 10 ) po jednym posilku to nie bedzie przeszkadzac?
zjedz normalny posiłek przedtreningowy i nie ma problemu
Quote (Sejko1711 @ Feb 23 2012 02:06pm)
ponawiam
można by spróbować jesli tylko dasz rade
This post was edited by trz on Feb 23 2012 09:02am