Quote (trz @ Feb 23 2012 07:09am)
Pisałem Ci na ten temat kilka stron wcześniej
Wiem, ale chciałem zobaczyć opinie na temat ABS.
Quote (krss @ Feb 22 2012 11:10pm)
Dlaczego na co drugiej stronie zadajesz idiotyczne pytanie, na które znalazłbyś odpowiedź samodzielnie w parę sekund? Założę się, że zajęłoby Ci to mniej czasu niż pisanie tego posta.
No, ale jak już spytałeś, to tak jak powiedział Furious, żadne ćwiczenie na brzuch nie spala tłuszczu, ogarnij porządną dietę na początek.
Zresztą, z tego co pamiętam, wyglądasz jak szczur, więc nie wiem co Ty chcesz tam rzeźbić po paru miesiącach pracy.
Kurwa, znalazłem 3 tematy na kfd/sfd itp na ten temat i każdy pisał inaczej, władco internetu, adminie wszystkiego.
/e; proof:
"tylko, że mówisz, że celem jest wyrzeźbienie.
to tu teoretycznie lepsza by byla a6w bo bardziej rzeźbi.
ABS bardziej rozbudowuje mase mięsni brzucha.
Z tym, że a6w jest nudne monotonne bardziej czasochłonne..."
"Jednym słowem ABS II na mase brzucha A6W na rzezbe i tyle w temacie:D to i to stosowałem "
"To zależy jaki masz brzuch... Bo jak zatłuszczony to polecam A6w (dobrze spala tłuszcz) no a z kolei jeśli masz mały poziom fatu to dobry jest absII bo masz czas na regeneracje i lepiej rozbudowuje mięśnie ale spala lepiej a6w więc to wszystko zależy od tego co będzie bardziej korzystne dla Ciebie PZDR :rolleyes:"
"jesli chcesz wyrzezbic miesnie to a6w a jesli chcesz je zmasowac to ABS. Ogolnie polecam ABS bo zajmuje mniej czasu i rozwija wszystkie czesci brzucha a a6w wg. mnie dziala tylko na gore.
Ja osobiscie robie 3 serie spiec i 3 serie wzniosow i brzuch wysiada "
Mam szukać dalej ? Oczywiście domowe przedszkole KFD.
A co do zdjęcia to zrobiłem je zanim zacząłem ćwiczyć, minęło od tego czasu 2.5 miecha siłowni.
This post was edited by dawid9400 on Feb 23 2012 07:00am