Quote (gierolpelnakurwa @ Jan 15 2012 06:02pm)
no tak, ale dopiero po jakichs 2 latach solidnych cwiczen i diety efekty moga byc na tyle dobre by wyrozniac sie z tlumu

za;ezy od genu. kumpel z ktorym mam przyjemnosc cwiczyc, zaczynal jakis rok temu przy wadze ok 75-80kg. znal swoj rekord tylko na plaskiej, nic innego wczesniej nie robil, bylo to 90kg ale w momencie jak zaczynal wyciskal 80. atm, wazy blisko 100, otluszczenie niskie na tyle, zeby bylo widac zarysy kaloryfera, biceps 44cm. zaczyna wygladac jak zwierze. a jego niedawny rekord na plaskiej to 132.5, przy czym wyciskal na lajcie, bez problemow. imo moglby pocisnac wiecej, moze nawet ze 140. a przyrosty ma na tyle kozackie, ze pewnie 140 peknie niebawem.
a tak poza tematem, wiem, ze wielu z was zrzucalo kilogramy i ma pojecie o treningu na rzezbe. sam niestety jestem w tych sprawach zielony, bowiem dla mnie przez dlugi jeszcze czas bedzie sie liczyc tylko masa

wczesniej wspomniany kumpel chcialby zaczac sie rzezbic do wakacji juz teraz, najwyrazniej zdal sobie sprawe z wlasnego wygladu i nie pociagaja go jeszcze wieksze obwody. moglby mi ktos wytlumaczyc zasady ukladania takiego treningu ewentualnie podeslac probke badz jakies ciekawe arty na ten temat?