Quote (kapishon @ Nov 24 2011 01:34am)
BF zmienia sie po posilkach stad zmienia sie tez w ciagu dnia. pod koniec jest się "tłustszym" o spozyte posilki. do tego trzeba doliczyc 1% bledu wagi. ale niestety jest tez roznica w bledach miedzy wagami za 50 zł a za 300 zł. nie liczcie ze waga za kilkadziesiat zlotych was dokladnie pomierzy

poza tym jak waga podaje udzial % miesni (malo ktora waga podaje faktyczna mase miesni w kg) i ziomek chudnie to wiadomo ze udzial % miesni w masie ciala rosnie i typek mysli ze "przybral miesnia".
co do tych niesamowitych przyrostow to kolega Stiffus musialby jechac na srogim koksie w co rzecz jasna watpie. "normalny" czlowiek przybiera do ~0,3 kg miesnia na miesiac przy bardzo ciezkich, regularnych treningach calego ciala i przy perfekcyjnej regeneracji i odzywianiu. ludzie mysla ze robia klate i bica to te 20 g miesni na trening wejdzie im tylko w te partie. najwiekszy udzial tej gramatury (~70%) maja uda i plecy.
raczej nie jest to sprzet za 50 zl, przynajmniej nie tego bym sie sopdziewal po silowni tego kalibru

nie jestem specem, 2 lata temu przestalem cwiczyc po roku treningow, 3 miesiace temu zaczalem ponownie. Co do pomiarow - pracuje w nocy, niezbyt regularnie, wstaje kolo 13-14, umyje sie, zjem, z 1h po wstaniu 2 sniadanie, potem po 30 min na silke i po silce od chyba 6 treningow gainer. Nie stosuje sie do diety ani nic, jem jak chce, po prostu staram sie utrzymac dzienne proporcje bialka i wegli. Z tym, ze moja przemiana jest tak kurewsko niefajna, ze w trakcie jedzenia jestem juz w stanie wydalic posilek.
Smacznego