Quote (Shichirobei @ 21 Nov 2011 20:43)
nie moge edytowac wiec:
mozesz cos wiecej powiedziec?
jak mozesz to daj ją tutaj ;p
Dieta dla osób wytrwałych, nie pracujących fizycznie przez dwa tygodnie. Ogólnie w trakcie diety odczuwałem senność na każdym kroku, głód, czasami bóle i zawroty głowy. Ale np. w drugim tygodniu diety normalnie kopałem piłeczkę na boisku, chyba z przyzwyczajenia już, mając butelkę wody przy sobie w razie czego. Ogólnie jestem zadowolony z diety, dużo mi pomogła. Nie rozumiem opinii ludzi, którzy wypowiadają się jaka ona zła i ile to nie przytyli po niej zaraz po ukończeniu. Okey, jak się zaczęło wpierdalać mac donaldy i kejefsi po skończeniu to się nie dziwie. W chwili obecnej nie ograniczam się zbytnio (ale też nie pochłaniam tyle co przed dietą), pozwalam sobie często na pizze, piwko, alkohol, chipsy, smażone rzeczy i w dalszym ciągu waga spada, w ostateczności utrzymuje się w normie.
Diety należy trzymać się szczegółowo. Nie można pozwalać sobie na wyskoki w trakcie. Pochłanianie dużych ilości wody jest obowiązkiem (piłem Muszynianke ze wzgledu na magnez i wapń) oraz branie jakiś witaminek (Vigor, Centrum, Vita-Miner dieta).
Plan diety miałem z tej strony:
http://kopenhaska.pl/plan_posilkow.php