Quote (HillOvCypress @ 20 Oct 2011 16:53)
z reguly zaczynalem na 10 i schodzilem do 6 jednoczesnie zwiekszajac obciazenie, ale teraz myslalem zeby serie robic po 10 lub po 8 powt tym samym ciezarem. nigdy tak nie cwiczylem, zszokowalbym tym jakos miesnie.
Obawiam się, że przy takiej intensywności zajedziesz te barki.
Co jak co, ale ćwiczenie 2 x tydzień nie oznacza, że masz robić dwa treningi o intensywności takiej jak podczas 1 x week.
Nie wiem co Ci powiedzieć, ale pamiętaj, że więcej wcale nie znaczy lepiej. Może zrób coś na wzór HST tylko 2 razy tydzień, tj. progresja ciężaru i modyfikacja intensywności z treningu na trening.
Zależy Ci bardziej na tym, żeby zyskać szerokości?
Quote (elkabel @ 20 Oct 2011 17:11)
mi coś kiepsko masa idzie na tym hst. przytyłem 2.5 kilo i jak zrobiłem 2 tyg roztrenowania to waga sie cofnęła z powrotem
co do wzrostu siły, potwierdzam jest
albo mało kalorii, albo słaba regeneracja
przypomnij też sobie jak rozmawialiśmy o tym ile czasu zajmuje trening zajmuje Tobie a ile mi - strzelam, że w tym też może tkwić problem
e/ swoją drogą- 2,5kg to sporo jak na tak krótki okres, trza pamiętać, że wskazania wagi to nie wszystko

Quote (t0xy @ 20 Oct 2011 18:52)
Panowie jak spowolnic metabolizm ?
na googlach jest tego w cholere ale wole zapytac tutaj bo ktos napewno z was mial z tym do czynienia

a w jakim celu? chcesz masy nabrać?
jedz 3 razy dziennie porcje dla słonia
Quote (vVanted @ 20 Oct 2011 18:54)
google wie wiecej, na jsp odkad odszedl furious i zuz, jes tylko banda 60 kilogramowych leszczy lizacych sobie odbyty.
hehe, wesoły romek z ciebie, hehe
This post was edited by tamburyn on Oct 20 2011 12:15pm