Quote (Leothyr @ Sep 27 2011 09:25pm)
Gratuluję, cieszę się Twoim szczęściem i polecam gaz pieprzowy do obrony życia.

Ja mam przerwę od siłowni w związku z pociętą ręką - ale mogę już złożyć ją w pięść i niemalże całą wyprostować

To z tym bojem z dresami i samochodami to prawda, czy pociąłeś sobie łapę w jakiś mniej wyszukany sposób? Widziałem zdjęcie i przyznam szczerze, że wygląda nieciekawie.
Dziękówka za graty

Quote (sYa_TPS @ Sep 27 2011 09:25pm)
GL + GZ. Dlaczego miałeś operację? Wypadek jakiś? Bo ostatnio rzadko siedzę na jsp bo suspy

Całkiem poważne przedarcie siatkówki oka. Polega to na tym, że siatkówka odkleja Ci się od oka, co powoduje ostatecznie ślepotę. Na przestrzeni ostatniego pół roku musiałem dostać w ryj/wyjebać orła, co w połączeniu z delikatną siatkówką dało przedarcie. Nie kojarzę sytuacji, która mogłaby do tego doprowadzić, wiem jedynie, że od dzisiaj będę zwracał uwagę na każde szarpnięcie.
Spawali mi oko laserem, zabliźnili to przedarcie, "przylepiając" je do siatkówki.
Quote (XoXOMEGAXoX @ Sep 27 2011 09:47pm)
czy miales operacje na zacme?bo jak tak,to ja mam zacme i okulista zabronil mi wysilku fizycznego,czyli nawet silowni,ale olalem go
Wyżej.
Mało to rozsądne Omego, co jak co, ale oczy to nie przelewki. Tutaj jeżeli coś pójdzie nie tak, to operacja przywrócenia wzroku kosztuje grubo ponad 10k, najczęściej nie będąc refundowana przez NFZ. Nawet jeśli ktoś podejmie się tego ze skierowania, to będziesz musiał czekać w kolejce do jebanej śmierci. Sam musiałem być laserowany w trybie natychmiastowym, miałem skierowanie, jednak mimo wszystko dowiedziałem się, że mogą mnie przyjąć dopiero pod koniec lutego. Do tego czasu byłbym jednooki.