Quote (pezet44 @ Sep 23 2011 03:38pm)
Powiem tak. Ogolnie silownia mnie zarazil kumpel. I powiem Ci, ze calkiem mnie to wkrecil. A na modlitewniku mi zalezy bo duzo lepiej mi sie robi biceps wlasnie na nim, jes mi duzo wygodniej. A co do diety i suplementow to narazie o tym nie mysle, bd jechal na sucho bo mam dosc duze predyspozycje i poki co chce porzezbic. Wiem ze efekty nie bd takie same jak z dodatkami ale przy sumiennych cwiczeniach na pewno beda ; )
Wnioskuję, że chyba nie do końca wiesz

Na sucho (czyli bez odżywek i supli) są efekty, szczególnie na początku, ale bez diety? NIE!
Moim zdaniem kolejność następująca:
1. Dieta dopięta na ostatni guzik
2. Trening j.w.
3. Odżywki i suple, jeżeli w/w nie dają zadowalających efektów.
Co do rzeźby, jak mawia mój kolega: z gówna twarogu nie zrobisz. Także jeśli zaczynasz, to tak jak mówię: dietka i trening zalecany
FBW przynajmniej na start. Więcej nt odżywiania i treningu znajdziesz na sfd.pl w podwieszonych, jeżeli chodzi to trening to polecam MINIMUM 3 tygodniami roztrenowania chyba, że takowe masz za sobą, a następnie
HST - jak wpiszesz w wyszukiwarkę, to znajdziesz, na sfd jest ładnie rozpisany w dziale 'ALTERNATYWNA DROGA'. Żeby rozwiać wątpliwość dotyczące treningu: HST, to jeden z wieeeeelu możliwych planów FBW.