Quote (kapishon @ Sep 19 2011 09:34pm)
ziomus chcesz mi powiedziec ze jadles 3 g bialka na kg masy ciala? to co ja podalem to 2,5 g bialka na kg beztluszczowej masy ciala. czujesz roznice? a jest to granica fizjologiczna poza ktora narazasz swoje nerki i watrobe na bardzo przykre doznania. i jeszcze piszesz ze nie liczyles bialka roslinnego...sorry ale to kompletna bzdura bo gdybys jadl tyle bialka (np wazac 100 kg jadles 300 g bialka dziennie + bialka pochodzenia roslinnego) to pomijajac tylko ze jest to fizycznie niemozliwe to po 3 miesiacach bys wyladowal w szpitalu na detoksie.
no niestety, ale nie mam jak Ci udowodnic, ze tak robilem. wazylem od 118 do 96 przez ten okres, w miare regularnie uaktualnialem przeliczenia ile mam jesc. zreszta niedawno bralem udzial w pasibrzuchach, tam wazylem od 99 do 88 i tez jadlem ok 3g na kg masy ciala (tluszczowej i beztluszczowej). wypiski byly na biezaco wiec jak Cie to jakos bardzo ciekawi to sobie mozesz sprawdzac.
nawet teraz, gdy cwicze, jem ponad 2.5g bialka, 1.5-2g tluszczu i wegli do 4.5k kcal, napierdalam 3 razy w tygodniu silowke, 3 razy w tygodniu interwaly i zyje. nic mi nie jest, bardzo dobrze sie czuje
ps. od pazdziernika Rushe bedzie ze mna mieszkal na studiach to bedzie widzial ile bialka wpierdalam i bedzie mogl potwierdzic xD
This post was edited by gierolpelnakurwa on Sep 19 2011 01:42pm