Quote (bl0chu @ 15 Sep 2011 17:45)
Od jakiej wagi zacząłeś? Sądząc po efektach, to raczej niemałej, chyba że coś robisz nietak.
owszem, od dość dużej wagi zaczynałem. tj. od 100kg/187cm. przytyłem przez wakacje bardzo dużo, a nawet tego nie zauważyłem, bo ciuchy te same, wyglądałem tak samo itd. jak sądzę sporo wody po prostu miałem. nigdy grubasem nie byłem, wszystko mi się trzymało w kupie i nic sie nie wylewało, bo aktywny fizycznie zawsze byłem, za to jadałem bardzo nieregularnie, co zapewne miało spory wpływ na moją wagę.
i tak btw. no kurwa, ja tu tak grzecznie przychodzę i opisuje swoje zadowolenie z efektów, a Wy i tak z tą ilością nienawiści :<. nóg pokazywać nie będę, bo najzwyczajniej nie mam aparatu i nie czuje potrzeby kombinowania, żeby koniecznie wrzucić fotkę swoich nóg

. po prostu jak dorastałem jeździłem bardzo dużo na rowerze, przy okazji przez jakiś czas trenowałem rugby i nogi mi urosły niesamowicie. w ogóle, kurwa, geny przodki po tatusiu ciężarowcu. jeśli mówicie, że olewanie nóg to kompletny kretynizm, to wystarczy powiedzieć, a nie zalewać falą hejtu. jestem laikiem, nie wiem wszystkiego.
jakie polecacie wrzucić ćwiczenia do planu na nogi?