Quote (Pazi @ 15 Mar 2010 19:07)
@markov, zamowilem w piatek WPC Łowickie 80, wiaderko 1.8kg za 59zl (mozna znalezc na aledrogo firmowane przez polsport24 czy jakos tak). Jak przyjdzie to podziele sie opinia na temat smaku. Cena wydaje sie zachecajaca, witamin i mikroelementow to tam jest tyle co kot naplakal ale i tak chyba kazdy wie ile czego mu potrzeba i uzupelnia dieta lub innymi suplementami. ninjaedit: Co do skladu samego bialka to ludzie na sfd wypowiadaja sie pozytywnie, a i nie sadze zeby byl sens sie rozwodzic zbytnio faktem, ze tu jest 1g mniej leucyny, a tam 1g wiecej waliny bo to troche bez sensu.
zamowilem standardowe wpc 80 ostrowii, o lowieckim nawet nie myslalem - nie jest potwierdzony sklad, a megabol jest producentem i ludzie nie ufaja do konca.. z reszta, tam sa bialka pochodzenia roslinnego ( dobrze pisze? ), a po co jesc smieci. Przyjdzie puszka farby to tez sie podziele.. planuje blenderem jakies mixy kombinowac, co by nie zwrocic tego zaraz
Btw, tylko mi tak strasznie naciaga budzet silownia? Tak sobie mysle, ile to juz kasy poszlo na to wszystko.. karnety, witaminy, weglowodany itd itd..
Pazi

Quote (Pazi @ 15 Mar 2010 19:27)
Łowickie bialko jest na bazie odpadow z mleczarni, tak samo jak z Ostrowi wiec roznia sie jedynie iloscia mikroelementow i witamin, ktore i tak trzeba uzupelniac na wlasna reke.
Na
http://www.sfd.pl/Bia%C5%82ko_serwatkowe_WPC_80_%C5%81owickie-t492315.html ludzie sie pozytywnie wypowiadaja, nie czytalem calego i nie jestem wielkim ekspertem ale nie sadze zeby to byl MEGAsyf

lowickie nie jest zle, ale kupujac ostrowie wiem co kupuje - lowickie jeszcze nie mialo testow czy zgadza sie z tym, co jest na tyle pudelka po farbie.
Tak czy siak, oby oba bialka nie wyladowaly na kibelku
This post was edited by markov on Mar 15 2010 12:29pm