Quote (hoolz @ Aug 24 2011 01:42pm)
koksy jakie polecacie:
1) spalacze
2) cos zeby sila poszla
3) cos na pompe
ceny w zasadzie nie graja wielkiej roli ale bez przesady,chodzi ofc o suple a nie sterydy;) ew. jaki e-sklep jest godny uwagi jezeli chodzi o suple?
boldy sie wykluczaja, zdecyduj, czy chcesz tracic fat czy zwiekszac mase i sile?
mimo wszystko spalacze bym odpuscil w twoim przypadku, jak chcesz stracic fat to skoncentruj sie na diecie i aerobach.
na sile najlepsza jest kreatyna, ew. stacki kreatynowe. ja ostatnio skonczylem cykl na hyperfusion i bardzo zachwalam, zobacz tez cytocell - bardzo tani i dobry stack, dobrze dziala na regeneracje, sile, mase. ale warto polaczyc z jakas forma kreatyny, np mono vitalmaxa, bo z samym cytocellem wyjdzie ci nieekonomicznie.
jesli chodzi o pompe, to mozesz wziac cytonox - z tej samej serii co cytocell, tylko przedtreningowka. bralem ja jako moja 1 przedtreningowke i byla wporzadku, aczkolwiek sporo osob narzeka ze zero pobudzenia, ale mimo wszystko jest dorba na 1 kontakt ze stymulantami.
obydwa suple dostaniesz po 65~zl za puszke, do tego jakies mono vitalmaxa za 30zl i masz spoko cykl, patrz na allegro i szukaj promocji, bo cytocell/cytonox podobno w hurtowniach chodzi za grosze i czesto mozna na allegro dostac za poldarmo jako gratis do innych supli.