Quote (HillOvCypress @ Aug 19 2011 02:14am)
no to rob siady do samej ziemi. staw pracuje wtedy calkowicie naturalnie. w ten sposob moj znajomy - instruktor kulturystyki wyleczyl swoje problemy. a 110 na przysiad to wcale nie jakis super wynik, tyle ja biore w drugiej serii czyli na 8 powt. waga +/- 67
Quote (bl0chu @ Aug 19 2011 12:10am)
nie zrozum mnie zle, ale 110kg na siad przy 90kg masy to nie jest za duzo, rozumiem problemy z kolanami, ale myslisz ze nawet z lekkim obciazeniem nie moglbys ich robic? sprobuj nawet z 40kg i co miesiac z 5kg dorzuc chociaz, ja mialem problemy z kolanami , kiedy po wypadku przytylem ~15kg w krotkim czasie (lezalem tylko) i wrocilem do siadow, teraz mimo ze dobilem mase jeszcze sporo, nawet lekkiego bolu nie odczuwam, nie wiem tylko jak to sie ma w przypadku Twojego schorzenia
Ale ja mam dość ćwiczeń nóg, wyglądają jak kloce i są NIEPROPORCJONALNE. W chuju mam siłę, więcej jej nie potrzebuję, chcę się czuć dobrze, i wyglądać dobrze, tyle

I nie będę ryzykował rozjebania sobie stawów ćwicząc wbrew zaleceniom ortopedy i chirurga, szczególnie że tego nie potrzebuję.
Panom gratuluję wyników oczywko
Quote (Shald @ Aug 19 2011 12:15am)
nie chce to niech nie robi, jego sprawa

wiekszosc tutaj zapewne cwiczy dla lepszego samopoczucia, zdrowia, jesli czuje ze to mu nie pomoze to po co?
This, proste.