Quote (Rushe @ Aug 15 2011 09:48am)
Mono dobre wybrales, tak z ciekawosci jaki masz staz na silce? Rozpoczynajac cykl na krecie nie wprowadzales zmian w diecie? Moze to ona powoduje problemy? No i niektorzy po prostu maja problemy z kreatyna, nie masz jakiejs wysypki czy czegos? To twoj pierwszy cykl?
Ćwiczę 8 miesięcy na siłowni, wcześniej rok ćwiczyłem na ergometrze wioślarskim, traktowałem to jako miękkie fbw, dwa razy w tygodniu. Przy początkach ważyłem 62,5kg przy 185cm, więc coś zwyczajnie zrobić musiałem, żeby zacząć wyglądać jak człowiek. Po rozpoczęciu suplemetnacji kreatyną nie zmieniałem niczego w diecie, nie wiem w ogóle z jakiej racji powinienem to zrobić, jako że dietę mam rozpisaną konkretnie, przyrosty - powolne, ale są - całkiem mnie zadowalają, więc wydaje mi się, że jest na tyle dobra, by nic nie kombinować. I owszem, to mój pierwszy cykl, słyszałem że sporo zależy od osoby, a po sobie wiem, że żołądek mam delikatny. Mimo wszystko żadnych wysypek nie zaobserwowałem.
Stąd też zastanawiam się, czy osłona na żołądek, chociażby ta stosowana przy antybiotykach, zmieniłaby postać rzeczy.