d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Kocsma-próza
12Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 784.64
Dec 30 2020 02:01pm
És akkor megjelent: Karbián és Zerjén.
Messziről bűzlött az ügy.
Nem volt ott más, csak ők és a piszoárok.
Zerjén a jobboldalit kezdte el megtölteni.
Karbián az ajtót fogta.

-Hova, hova bástya?
Röfögte Karbián, Paciensnek.

- Csak pisálnék ha tudnék, de a másfél méter tudod...
(Paciens kevésbé szerette ha bezárják.
Főleg ha egy húgyszagú kocsma klotyóról volt szó.)

Zavartan néztek egymásra.
Aztán ahogy egymásra néztek, abbamaradt a csobogás.
Nem csúr... - hebegte Zerjén - Beszélgessetek... - mondta zavartan.

- Akkor mennék jó? Kevesebben leszünk, meg tudod ... a vírus... - hebegte Paciens.

- Na na na. Nézek úgy mint tekibazdmeg! - krákogta Karbián.
Közelebb akart lépni, de megcsúszott egy tócsában.
..szom, a fehér Kommersz cipőmet sárgázom össze miattad,
Zerjén, tedd el, halaggyámán!
- Itt ez a csoffadt gyerek aki a Skálánál belénk kötött.

Paciens tudta, hogy ütni kell. Nem volt kérdés.
Épp lendített...

...aztán felébredt, mert nagyon kellett vizelnie.

Ki a tököm az a Zerjén, meg a Karbián??...járt az agya.
Kislattyogott zokni nélkül az előszobába...még csak hatharminc. na alszom még pár percet dolgomat se tudom. Csuri-no-lehúzás-spórolunk.

felírom a neveket még lehet beloe valami

Member
Dec 30 2020 02:02pm
"Ez egy karibi party a végtelen nyárban" - üvöltött a zenegépből.
Kicsit sok a magas - méltatlankodott Karbián, miközben fröcsögött szájából a kisunicum vége, mert túl gyorsan kezdett el beszélni a feles után.
Miután abbahagyta a köhögést, felállt és beszórt még pár számot.
- Na ez kitart hajnalig, minden csurikám ezt hallgatja, akinek nem teccik el lehet ballagni!
A mondat végét úgy megnyomta, hogy lehetőleg mindenki meghallja.
Bár senkit sem érdekelt a dolog, hisz Zerjén aludt az asztalon, Radek meg a nyerőgépet masszírozta. Annak a három ismeretlen arcnak, akik nem régen érkeztek, meg valami perverz módon pont tetszett a zene.

Radek élte a gépet nagyon. A "Suttógónak" hívták.
Mindig jutott fröccsre, meg kisunicumra. Tavalyelőtt mindenkit meghívott egy viszkire annyira beadta. Ez egyébként jó befektetésnek bizonyult, mert azóta is mindig vitték neki a kisfröccsöt a kollégák grátiszba.
"- Okosan kell basszátok meg! Ennyi a titka, oda kell figyelni."
Jó nem mindig nyert, de akkor is pontosan tudta, hogy min ment el a dolog.
Meg mér "vette vissza" a gép.

Ekkor érkezett meg Paciens, és odaslattyogott a pulthoz.
Karbián felrázta Zerjént. - Itt van. Figyeljélmárittvan!
Zerjén elkezdte keresni a poharát az asztalon.
- Nem a piád te nagyon szerencsés. Azt megittam. - A csávó a Skála elől.
- Akkor gyorsba reagáljál ide egy korsó sört Karbián, amíg csurrantok egyet, ha már az előzőt megittad! - élénkült fel Zerjén.
- Ő is hugyozni tart. Előbb intézzük el okosan, aztán vehetsz magadnak. Ez előzőt meg köszönöm szépen. Ugye?! Halaggyál!

Member
Dec 30 2020 02:02pm
"-A palacsintát nem sütni kell, hanem pödörni."
Ez volt Uranesz kedvenc mondata. Ez nagyjából jellemzi is a figurát, és az asszonyát is.
És miért Uranesz? Mert nem lehet a nevében az, hogy ÁNUSZ.
Igaz-e, de közben szerette volna ha valami menő beceneve van.
Vannak azok a figurák, akik mindent és mindenkit seggbe akarnak. Nos ő egy ilyen alak, minden vicces ami seggbe megy. Na persze buzulás az nuku.
Nem volt különösebben nagy darab, de mindenki tudta, hogy azért tenné beléd belezőkést, mert ki akarja húzni.

Radekkel néha összekülönböztek a borokon, meg a termő területeken, de szőlőt azt akkor láttak, amikor még ki volt kódolva a Spektrum a kábeltévén.

Nos, Uranesz egy karcos-harcos figura volt, de nagyon szeretett "rulettolni".
Csak már azt okosba se lehet. Anno ment a terembe a gépi, de hát "elvette az állam".
Úgyhogy beszerzett számla nélkül egy telót, amin pörgette.
Ugyanakkor nehezen értette meg, hogy akikkel mafia államot akar alapítani online, azok 12 éves unatkozó kisfiúk.

Anno, még mikor az Ukrán bejárt pörgetni, oda lehetett csapódni. Tizér-huszér el elhetett parádézni egész nap. Jobban mondva a kis-tuborg befigyelt ingyen, ha nem kérted túl gyakran, meg a mogyi.

Meg néha leadott egy-két melót.

No ez az alak érkezett meg akkor amikor Paciens éppen "be volt fogva" a klotyóba.
Member
Gold: 80.00
Dec 30 2020 02:10pm
ez ki
Member
Gold: 5,302.77
Dec 30 2020 02:13pm
Ty info.
Member
Gold: 43.51
Dec 30 2020 02:17pm
:angel: kurvaszép bazdmeg :angel:
Member
Gold: 6,352.66
Dec 30 2020 02:18pm
fasz es pina
Member
Gold: 10,257.50
Dec 30 2020 04:42pm
Quote (Cpt_Ghost @ 30 Dec 2020 21:10)
ez ki

bares
Member
Gold: 4,747.73
Dec 30 2020 04:48pm
Csokott returned
Member
Gold: 0.00
Dec 30 2020 05:02pm
Tegnap este történt velem ez a sztori,nem tudom titeket érdekel-e. Éppen pultoltam egyedül szerdán, mondhatom unalmas volt mint a szar pangás volt. Már vagy 20 perce csak az On the roadot olvastam, kiélvezve a beat eklektika minden finom árnyalatát. Erre betéved 3 pleb és leülnek sörözni. Az egyik egy átlag plebejus leértékelt narancssárga Zarás nadrágban és kockás ingben (úristen ember, gondoltam mi vagy te egy kibaszott Marty McFly, idejöttél a rohadt 90-es évekből???) A másik már elég zsidónak tűnt de hamar kiderült hogy csak egy sima páváskodó műegyetemista az entry level zenei ízlésével. Aztán ott kullogott utánuk valami. Dustin-Kibaszott-Hoffman az Esőemberben, esküszöm, vártam hogy számolgatja a fogpiszkálókat, de csak ült ott és az asztalt bámulta meg néha a Zaragatyás plebet nézte mint ha szerelmes lenne. Ahogy telt múlt az idő és vihogtak meg söröztek már éreztem hogy gond lesz, komolyan rá volt írva a kockás-inges fazonra hogy balhés típus. Már rég zárnom kellett volna, hogy a beteg gyerekek kórházában önkénteskedhessek, de nem akartam kibaszni ezt a három szerencsétlent, gondoltam ezeknek még rosszabb mint a rákosoknak. Telt múlt az idő már 2,5 órával túllépték a zárást muszáj volt lépnem.

Odajön Mr. Zarafaggot Kockásing és kér még egy kör sört, már tisztára elvolt ázva a forma.
-Ide töltsél belefele a poharamba még egy söröcskét kisapám - kezdi. Ekkor még türelmes voltam, esküszöm!
-Oké haver de ez már az utolsó kör, szóval ha végeztetek zárás van.
-Jólvan na , NE CIGÁNYOZZÁL ÉRTED, mi az hogy utolsó kör, mennyi egy kör, MI? Egyaltalán mi az a kör te bölcsész buzi? - üvöltött Zarafarmer magából kikelve, és közbe odagyűlt a másik két jómadár is.
-Nem szeretnélek korlátozni a söfogyasztásban, az elég degradáló lenne, nem akarlak óvodásként kezelni haver- próbálkoztam még mindig józanul.
-KI AZ ÓVODÁS TE SZARFASZÚ CSICSKA MI KI JÁR ITT A MŰEGYETEMRE, A MAGYAR ALAPSZAKOS DIPLOMÁDDAL BELEUGATSZITT TE SZAR CSICSKA.
Közben odajött a nagyorrú srác is, meg is nyugodtam hogy elintézi a dolgot.
!!!! ציטער אויס בראָ - mondja.
- MI A KURVA ANYÁTOK MI ÖSSZESKÜDTÖK ITTEN RÉZBŰRŐ GECIK MIATTATOK NEM LEHETNEK SZÉP DOLGAINK
Fel se eszméltem Kockásing már véres orral feküdt a földön, az Esőember meg ott zokog az ájult teste fölött. Egyébiránt akkor szólalt meg először,
MESH !! MESH NE HAGYJ ITT, KELJ FEL MESH - vonyított mint egy szukakutya Augusztus 20-án.
Már tárcsáztam volna a rendőrséget de szerencsére Wisendhal doktor kivonszolta őket - איך ווינטשן איך געהאט פריינט- vette még oda szomorúan.
Go Back To Magyar Topic List
12Next
Add Reply New Topic New Poll