vettem egy új házat, mert ebbe van ssdnek hely meg minőségibb mint a régi szarom volt, nem is zörög
http://www.coolermaster.com/case/mid-tower/k380/de a usbs dutyonak nem találtam az alaplapon helyet :XD most nem mükdöik
de am csak 1 honapig mert köv fizetésből lesz ssd meg 970es alaplap mert most 760as van (am3+) - mert akarok majd nagyobb procit, videokarit etc
szerelés végén vettem észre, hogy az egyik csavarhuzo amit hasznaltam magneses volt :XD:XD: nemtom mar h azzal tekertem e az alaplapi csavarokat :S de ha baj lenne már nem menne a gép nem?!
dvd meghajtot nem raktam bele pont mert usb-rol akarok szarakodni majd
lesz küldetés bőven mert pendrive-rol ssd-re akarom majd tenni a windowst és vhol olvastam h ssdre se egyszerü tenni(?!) sose hasnzáltam még ssdt
a pendrive-ra bootolhato windows meg egyszer sikerült vagy 2-3 programmal igy formázni ugy formázni elég gáz volt.... utána egyszer megint akartam de már nem sikerült :C
megint utána kell olvassak ennek is
dolgos tavasznak nézek elébe :S:S:S
Ebben a gépházban maximum drogot termesztenék, 2/10.
Amúgy az amit ecneb mondd, egy az egyben ezt csináltam én is amikor nem volt dvdm, és simán ment, másfél óra alatt kész voltam vele úgy hogy közben tartottam egy ebédszünetet és nem volt meg a mobo kézikönyve szóval találomra csatlakoztattam a kábeleket.