Quote (jarabekg @ 14 Jan 2015 17:53)
neked talan jo munkara amin elfut az office ^^
tanulashoz nekem van hogy nagykapacitasu gep kell a 3ds tervezes miatt, tehat ilyen integralt videkartyas laptopok szoba sem johetnek
akkor meg mar inkabb veszek egyvalamibol jot, mint ket kozepkategorias akarit. Raadasul gephez kene legalbb egy fullhd monitor is, meg uj billentyuzet, hangfalak (mivel a jominosegu agybadugos fulesem nem er az asztal ala)
nem jatekra kell a lektop, hanem multitaskingra, es ha mar lud legyen kover
Ha mérnöki programokhoz kell, akkor miért nem veszel egy professzionális videókártyásat? Egy tizedannyiba kerülő is hozza neked ezekben a programokban ennek a dupláját (mármint itt most csak a vga-ra értve).
Cserébe játszani nem nagyon tudsz vele.
Viszont azok például kezelnek több monitort. Az én munka gépemben quadro vga van, és 3 fhd monitort is kezel (mobil vga esetében ez egyáltalán nem magától értetődő).
Ez csak egy csicsás melegedő nehéz fos.
Nem akarsz két közepeset venni, ezért veszel egy darab szart ^^
Tudod ki venne 360-ért SSD nélkül gépet... Az ODD-t sem lehet kiszedni, hogy a hdd-t átrakd oda.
Egy profi gép szétszedhető és takarítható. ez egy csicsagép gazdagoknak.
Quote (rapiddani @ 13 Jan 2015 20:14)
gondolkozom ,hogy veszek egy laptopot, 150-250 kategóriában , van valami bestbuy amiről esetleg én nem tudnék? ( amire kellene az akár a gémelés, sok cucc egyszerre való inditása, ssd pláne)
segítséget előre is köszönöm fiatal urak
Nem nagyon van bestbuy, a régi neves szériák legtöbbje eléggé leadott a minőségből.
Ha a gamelés nagyon fontos szempont, akkor a lenovo gaming notebookját szoktam ajánlani, abból is az egyel régebbit. Van mindenféle kiszerelésben, és mindenféle árban, ott szemezgess, de lehet ssd-t majd az odd beáldozásával neked kell beletenni. (nem mintha ma még kellene odd bárhova is).