Quote (Anarkin @ 1 Oct 2014 19:19)
nekem az integrált Intel Iris 5000-el (4258u)
D3 15-30 fps
SC2 dettó
CS:GO az van 100 fps is
és ez egy puttó integrált
csak van olyan dedikált VGA ami ennek a dupláját tudja
persze abban igazad van, hogy lemeríti 50 perc alatt és tűzforró lesz... semmi értelme szerintem sem
viszont számítási teljesítményben (ha nem mérnökvacak vagy és 90 órán keresztül futtatsz naprendszer elemzést) akkor fel se tűnik hogy nem desktop processor (nekem egy solutiont 90 .NET project-el lefordít 5 mp alatt -- persze nem a nulláról)
15-30 fps gondolom egyedül.
Multiban már komolyabban izzadnak azok.
Lehet laptopon játszani, de megvannak a határai (drága és sosem lesz olyan, mint az asztali).
Amik tudnak ma laptopként ultra szintet produkálni, azok 90 fokon mennek és olyan hangosak, hogy játék közben is zavaró.
Ebből a szempontból ráadásul mindegy, hogy 200-400 vagy éppen 600 ezres a gép.
Nekem az asztali VGA-m és a procim hűtője vetekszik egy laptop súlyával (1+1 kg a két borda) :D.
A fizika ma még nem tart azon a ponton. Nincs messze és folyamatosan csökken a különbség (az elmúlt évtizedben rengeteget csökkent), de most ahogy egyre közelebb van, úgy egyre lassul is ez a közeledés.
Sajnos játékra nem a legjobb, maximum szükségmegoldás.
Én mostanában belefutok abba, hogy a VHDL projekteket kibaszott lassan generálja le a gép. :/
A cégnél, aki fpga-ra fejleszt azoknak xeonok vannak ilyen 64-128 GB rammal

Elmebeteg. Mondjuk azok kurvanagy projektek. Az FPGA amivel dolgoznak is milliós árban van. az én gépemen le sem tudna futni az szerintem
This post was edited by CyberPunk666 on Oct 1 2014 11:29am