d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Informatikai Kérdések
Prev19189199209219221214Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3,747.73
Jul 14 2014 07:20am
Quote (CyberPunk666 @ Jul 14 2014 02:11pm)
minek okostévével baszakodni, amikor egy bármilyen tablet-notebook kiváltja és még jobb is, és kb a felárból kijön egy olyan szintű, mint amit az okostévé tud pluszban.

Veszel egy full alap gépet, itx vagy egyéb mini formátumban, és rákötöd HDMI-n és innentől
  • Telepíthető codec -> minden létező formátum támogatott
  • Telepíthető lejátszó -> minden felirat, hangsáv könnyen kiválasztható
  • Normális teljesértékű böngésző
  • Egér és billentyűzet használható
  • NAS-nak is használható
  • Bármi baja van, egy alkatrészt cserélsz és nem egy egész tv-t
  • Ha olyan gép, akkor egy gampad és konzolként is funkciónál
Mondj egyetlen érvet az okostv mellett, amit nem lát el jobban és olcsóbban egy kisgép. (kisgép létezik ilyen 10*20*5 centis is, ami win7 alatt fullhd mkv-t le tud játszani, szóval még csak nem is kell itt a hatalmas zúgó monstrumra gondolni)

mert az emberek ilyen retardaltak
vesznek egy jokepessegu tvt 200 ezerert(mert tv azert lehet ugye? vagy nezzem a 15 colon a hd filmet?) vagy egy smartot 250ert.
Cserebe nem kell meg egy gepet venni a csaladba mert mar van 4, es amugyis lehetne egy alapot hasznalni ha az ember szeretne vezetekekkel baszagotni, meg ulsz a kenyelmes kanapen es neznel egy filmet, okj, akkor atmegyek a masik szobaba, bekapcsolom a gepet, varok 5 percet mire bebootol meg felall(mert ugye nem szupergepet veszek mert az megint egy vagyon ) akkor megkeresem a filmet elinditom a lejatszast vissza maszok a szobaba es elvezem a filmet.
Azt hiszi a nyomorek humanoid mint en hogy ezt kivalthatja ha ra kolt 50kt a mar ugyis kruva draga tvre
mert minden arrol szol h mar milyen geci jok vagyunk es csak rakattolok egy ikonra a telomon es mar a tvn megy is a cucc
ezzel a kenyelemmel hol lehet vitatkozni?
Persze ha normalisan mukodne ez a geciszar es lejatszana mindent es hangot is lehetne valtani rajta, nem ertem egyszeruen miert nem tudjak megoldani
A fillerbaszok baszakodjanak a kisgep osszevasarlasaval meg eger, billentyuzet elhelyezesevel ami frekventalt helyen van es ralatnak a tvre is kozben de nincsenek is tul messze ES meg a szobat ergonomiajat se basszak szet
akinek van dodozsozsettalove az meg vegyen egy 300ks tvt es minden mukodjon egy gombnyomasra, itt ulok laptoppal az olembe semmi kabel semmi eger nem is akarok ilyesmiket csak amire ranyomok h lejatszas azt jatsza le a nagz kepernyon olyan kibaszott nagy keres ez?
Member
Gold: 1.00
Jul 14 2014 07:23am
Quote (Vismajor @ 14 Jul 2014 15:20)
mert az emberek ilyen retardaltak
vesznek egy jokepessegu tvt 200 ezerert(mert tv azert lehet ugye? vagy nezzem a 15 colon a hd filmet?) vagy egy smartot 250ert.
Cserebe nem kell meg egy gepet venni a csaladba mert mar van 4, es amugyis lehetne egy alapot hasznalni ha az ember szeretne vezetekekkel baszagotni, meg ulsz a kenyelmes kanapen es neznel egy filmet, okj, akkor atmegyek a masik szobaba, bekapcsolom a gepet, varok 5 percet mire bebootol meg felall(mert ugye nem szupergepet veszek mert az megint egy vagyon ) akkor megkeresem a filmet elinditom a lejatszast vissza maszok a szobaba es elvezem a filmet.
Azt hiszi a nyomorek humanoid mint en hogy ezt kivalthatja ha ra kolt 50kt a mar ugyis kruva draga tvre
mert minden arrol szol h mar milyen geci jok vagyunk es csak rakattolok egy ikonra a telomon es mar a tvn megy is a cucc
ezzel a kenyelemmel hol lehet vitatkozni?
Persze ha normalisan mukodne ez a geciszar es lejatszana mindent es hangot is lehetne valtani rajta, nem ertem egyszeruen miert nem tudjak megoldani
A fillerbaszok baszakodjanak a kisgep osszevasarlasaval meg eger, billentyuzet elhelyezesevel ami frekventalt helyen van es ralatnak a tvre is kozben de nincsenek is tul messze ES meg a szobat ergonomiajat se basszak szet
akinek van dodozsozsettalove az meg vegyen egy 300ks tvt es minden mukodjon egy gombnyomasra, itt ulok laptoppal az olembe semmi kabel semmi eger nem is akarok ilyesmiket csak amire ranyomok h lejatszas azt jatsza le a nagz kepernyon olyan kibaszott nagy keres ez?

OKOSTV-t mondtam. A fenti gépet a "buta" tv-re kötnéd rá.

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 14 2014 07:24am
Member
Jul 14 2014 07:26am
Quote (CyberPunk666 @ Jul 14 2014 02:23pm)
OKOSTV-t mondtam. A fenti gépet a "buta" tv-re kötnéd rá.

de en errol papolok, hogy nekem is rakene kotni pedig itt ulok egy csucsszuper kurvaokos tv elott, es miert miert miert
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jul 14 2014 10:07am
Quote (CyberPunk666 @ 14 Jul 2014 14:11)
minek okostévével baszakodni, amikor egy bármilyen tablet-notebook kiváltja és még jobb is, és kb a felárból kijön egy olyan szintű, mint amit az okostévé tud pluszban.

Veszel egy full alap gépet, itx vagy egyéb mini formátumban, és rákötöd HDMI-n és innentől
  • NAS-nak is használható
Mondj egyetlen érvet az okostv mellett, amit nem lát el jobban és olcsóbban egy kisgép. (kisgép létezik ilyen 10*20*5 centis is, ami win7 alatt fullhd mkv-t le tud játszani, szóval még csak nem is kell itt a hatalmas zúgó monstrumra gondolni)

arra már én is gondoltam hogy valami MiniPC 75-100k ezer körül wifivel, minimál i3 procival + wireless egér bill
de ez annyira nem mozgatja meg a fantáziámat mert a 14"-os laptopot is bármikor rá tudom vágni

a tv a kérdés, és nem lenne rossz ha lenne integrált PAUSE feature benne
ezért kérdeztem hogy csak a "smart tv" cimkéjű cuccokban van-e ilyen vagy sem
Member
Jul 14 2014 10:23am
Quote (Anarkin @ 14 Jul 2014 18:07)
arra már én is gondoltam hogy valami MiniPC 75-100k ezer körül wifivel, minimál i3 procival + wireless egér bill
de ez annyira nem mozgatja meg a fantáziámat mert a 14"-os laptopot is bármikor rá tudom vágni

Mondjuk nekem olyan terveim vannak, hogy NAS-ként is használnám és tv-ből is tudna felvenni, távolról elérhető lenne.
Jah és csinálnék programot, ahol mondjuk az asszony listából/keresővel tud filmet választani az ncoren, és nem kell törődni semmivel, hogy seedelj a gépen vagy ilyenek.
Imdb, port.hu, yt.

Mindez az ágyban fekve, kábelezgetés minden nélkül egy darab távirányítóval.
Member
Gold: 6,645.00
Jul 14 2014 10:46am
Quote (CyberPunk666 @ Jul 14 2014 02:11pm)

• NAS-nak is használható

NON Smart Tv - 169k
Smart Tv - 179k

so why not? és nem kell még egy doboz a tv,vhs,dvd,bluray,ps3,modem,router,what-the-fuck-ever mellé
Arról nem is beszélve, hogy egyszerű monitorként csak rástreamelek a már MEGLEVŐ laptopomról

>nem smart tvt venni
>2012 után bármikor is

Quote (Anarkin @ Jul 14 2014 05:07pm)

Nem függ össze vele, de az ilyen pauseos tévék jóval drágábbak a mezei okosságoknál.

This post was edited by szabika on Jul 14 2014 10:47am
Member
Jul 14 2014 11:11am
Quote (szabika @ 14 Jul 2014 17:46)
NON Smart Tv - 169k
Smart Tv - 179k

so why not? és nem kell még egy doboz a tv,vhs,dvd,bluray,ps3,modem,router,what-the-fuck-ever mellé
Arról nem is beszélve, hogy egyszerű monitorként csak rástreamelek a már MEGLEVŐ laptopomról

>nem smart tvt venni
>2012 után bármikor is

Nem függ össze vele, de az ilyen pauseos tévék jóval drágábbak a mezei okosságoknál.

mondjuk én annyira lemaradtam a tvket illetően, hogy már egy 105 +/- centis is elkápráztatott 110k ezerért

de elvileg lehet találni olyat amibe lehet external hddt dugni mindenféle okosság nélkül, és tud rá felvenni? - akár átmenetileg (pause) akár véglegesen

This post was edited by Anarkin on Jul 14 2014 11:13am
Member
Jul 14 2014 11:21am
Quote (szabika @ Jul 14 2014 05:46pm)
NON Smart Tv - 169k
Smart Tv - 179k

>nem smart tvt venni
>2012 után bármikor is

Persze pont ezen sirtam 500 sort mert nem kell dvd meg blueray etc
Nem
Member
Jul 14 2014 11:31am
Quote (szabika @ 14 Jul 2014 18:46)
NON Smart Tv - 169k
Smart Tv - 179k

>nem smart tvt venni
>2012 után bármikor is

Nem kell mellé semmi más, még set top boxot is lehet vele helyettesíteni!!
Tud felvenni, megállítani és tekerni.
Akár másik csatornán rögzíteni, mint amit nézel.

Enélkül bármi értelme is van az "okostvnek".

Az okostv elavul, mert a következő széria többet tud, a pc alapúra meg csak egy program letöltése kell.
Alapból hatszor annyit tud és gyorsabb is.
Member
Jul 14 2014 11:38am
köszi tényleg köszi
már minden ki lett tárgyalva csak az nem hogy merre keressek egy tv-t aminek a távirányítóján van egy kibaszott pause gomb, és nem repked a ház körül az okosságtól
Go Back To Magyar Topic List
Prev19189199209219221214Next
Add Reply New Topic New Poll