Quote (jarabekg @ 24 Apr 2014 21:19)
egyre inkább él bennem az elhatározás, hogy veszek egy új gépet, nagyjából fél milla keret még mindig
Amin nem tudok dűlőre jutni, hogy laptopot vegyek vagy asztali gépet. Annak amit most használok szar az aksija, meg előtte a képernyője volt szar, és nagyjából így már 2 éve nem igazán hordozgatom sehova, de nem tudom mit hoz még a jövő, ha utaznom vagy külföldre kell mennem.
Esetleg, hogy megérné-e az asztali gép+tablet combó, van aki így csinálja esetleg? Igazából sohasem éreztem szükségét egy tabletnek, de ha megszűnne a hordozhatóság lehetősége, lehet kéne. Esetleg valami androidos olcsó tableten elfut olyasmi, mint powerpoint prezi meg 3d modell megjelenítő valami?
iPad van egy otthon, de nem érzem hogy tudnám használni, gecire nem akarok fizetős appokat használni, meg jó lenne ha rendesen kompatibilis lenne az itthoni géppel, ha már arra használom hogy "bevigyem" a rajta lévő cuccokat
vagy vegyek nagy teljesítményű lapotopot? Megéri az ilyesmi? Bírja ugyan azt mint egy asztali gép?
Ha sokat használod asztalit, akkor abból egy erősebbet. Mellé pedig egy használt lenovo 50-80k kozott/tablet, de ez tényleg a szokásaidtól függő. Én is hasonló cipőben vagyok, stronkabb asztali és a jövőben egy jobb lenovot tervezek használtan, egy újra nagyon zsici vagyok. Tablet nálam kilőve, telefon 4.5" ez már elég, ha kijön a netfüggőségem.