Quote (Anarkin @ 19 Nov 2013 21:42)
elte-n is csak az megy, hogy igenytelen osszeollozott feladatokra mar 4-est adnak, igy nem fog senki megtanulni
emlekszem 2. felevben mobile c# oran csinaltam faltoro jatekot (winphone, xna), tanar ott helyben mondta hogy ha nem elso eves lennek, lenne munka
kb ennyi valami "rendkivulit" alkotni, az volt az elso windows runtimeos (metro) appom, es 3 napot szantam ra...
es nem magamat fenyezem, hanem mindenki mas hozzaallasa 0
pedig ez nem is mernok bizbasz hanem egy dolgunk van, programozni
elejen meg azt hittem hogy csak azert mert nem foglalkoztak vele, es erre telik, ami tokre rendben van, de igy utolso evre latszik hogy nem ez a helyzet
Pont ezért mentem el második félév után dolgozni, hogy ne csak az übergáz beadandókat csináljam, hanem valami értelmeset is.
Egyébként igazad van, a legtöbb ember hozzáállása igen gyalázatos, és csak az tud vigasztalni, hogy nem is lesz belőlük semmi. Viszont az én diplomám értékét is csökkenti, ha a gyökerek is diplomát kapnak.
Pontosan milyen képzésre jársz? A végén még összefutunk a záróvizsgádon.

Quote (jarabekg @ 19 Nov 2013 22:08)
bme mechatronika
tudom hogy magamtól kéne rájönnöm mindenre, de most nincs ilyesmire idő, péntekig le kéne adnom ezt a szart, ahogy én elindultam az teljesen máshogy néz ki mint anarkiné, és jóval bonyolultabb is, és abból amit ti írtok nem igazán értek semmit, így magamtól meg nem tudom folytatni.
ráadásul elkezdtem a közgázt is, így még távolabb kerülök az egésztől, szóval majd ha lesz pár nyugodt hetem, és kell valami bonyolultabb hobbiprogram akkor szépen lassan megtanulok mindent, eddig csak egyszerűbb programokat írtam magamnak, és azok a jelenlegi tudásommal is mentek.
BME nem arról híres, hogy megtanít programozni.

Láttam én már "igazi" BME-s forráskódot. Olyan "mentsetek ki innen" szintűt. Persze az az átlag volt, nem a normális.