Quote (Jason89 @ 19 Nov 2013 00:35)
Gyakot tartani? Honnan veszed? -- Általában nappali, de nem szükségszerű. C és C++ a fő profilom. A cé sarpot meg a javat nem nagyon komálom.
A #8331-ben kell, de az elsőben (amire válaszoltam) nem kell. Btw, bitmagic-ben elég jó szoktam lenni.

Amugy nem íratná mindenki ott a háziját. Lehet, hogy kitennék, de csak huf, eur vagy usd ellenében csinálnánk meg.

Egy idő után el menne a kedvük tőle.
úgy emlékszem egyszer postoltad a tdkdat és akkor felmerült a gyakos dolog, csak sose kérdeztem rá
mert újabban (így 5. féléves tárgyakra) estire is beszivárogtak gyak órákra az ilyen korunkbeliek és gondoltam rákérdezek
Quote (Karan2_Returned @ 19 Nov 2013 00:38)
Megkerdeztem tanart biztos nem hasznalhatok-e javascriptet, azt mondta hasznalhatok, de szerinte hülyeseg mert akarmit csinalok 5 sec alatt felhekkeli. Tenyleg ennyire gazos a biztonsag a javascriptben? Eleg gyakran latok oldalakat ahol meg a login is azzal van megcsinalva.
hát olyat ritkán látsz

javascript elsődleges dolga eddig az volt hogy a szerver lepasszolja a statikus infókat, és utána (pl) azt kiegészítse ajax dolgokkal, a kliensen pakolgasson dolgokat, draganddrop etc csilivili kényelmi dolgok, XMLHttpRequest, ...
ezek nem igényelnek "titkos logikát"
mostanában csomó minden ebben íródik, pl windows 8 "modern dolgokat" is lehet írni minden félében, C++, C#, JavaScript (konkrétan a windows 8.1 újraírt Zene appja az javascript, és az életben nem mondanád meg róla)
de ezek mögött is áll valami, nem a javascript irogat az adatbázisba közvetlenül hanem valami protocol réteg húzódik meg a szerveren, itt csak azok a dolgok munkálkodnak amik "opensource" ha úgy nézzük
login is addig a javascript dolga amíg átpasszolja a szervernek az infókat (pl asp.net-ben WebMethod attribute-al meg lehet ilyeneket jelölni codebehind, és meghívni azokat javascriptből)
--
tehát ha megnézed én pl csomó beadandót abban írtam, két okból: nem akartam exe-ket pakolgatni, és jó volt betanulni azt is kicsit
ilyeneket mint pl tömörítések, gráfalgoritmusok, etc
http://1.ii.gl/mdr2ZE.pnghttp://1.ii.gl/hOKO0o.pngilyen kis fundolgokra jó, és a kódot is láthatja aki akarja
de amikor az a feladat progtechből hogy adatbázisok meg etc, olyat esélytelen hogy megcsinálj csak a kliensen
csak akkor ha a szerveren fut egy nodejs mondjuk, ami javascript és webszerverként használod
és a kliens oldalra is írsz valamit, ami a böngészőben fut
érted.. kicsit tisztázd a dolgokat először