Quote (jarabekg @ Nov 4 2013 03:21pm)
én sem kartondobozra gondoltam azért, de nekem nem kell bele led meg ilyen agymenések, a külső design meg aztán végképp nem számít, használni akarom nem baszni lel
biztos van valami normális ház ami nem zajos meg jól hűthető, mégsem kell kiadni tízezreket feleslegesen olyasmire ami egyáltalán nem izgat..
azért kell 16 gb ram, ha sikerülne írni egy végtelen ciklust a remek prokramozó képességeimmel, akkor csak 3 másodperccel később égjen szét az egész
a viccet félretéve, azért akarok top gépet, mert rohadtul utálok vásárolni, és egy konfiggal el szoktam lenni 3-4 évig. Szerintem a ram a legolcsóbban bővíthető dolog ilyen téren, még ha holnap vagy holnapután nem is használom ki.
van persze, 8-12kért azért már lehet olyan házat kapni, amit te keresel. Viszonylagos anyagminőség, talán még kábelmenedzsment is van, de rondák belülről, nincs porszűrő, nincs elforgatott vinyók, nincs dokkoló, nincs hely sok ventinek, külön hely ssdnek, nincs alapból benne venti, etc
Csak ahhoz, hogy jó házat párosíts az igényeidhez, végül is az kell, ami neked nincs: igény. Hogy legyen kedved házteszteket végigolvasni, hűtésteljesitményeket, hogy az ár/érték arányban a legjobbakat vedd.