Quote (CyberPunk666 @ 30 Sep 2013 12:13)
A 8 nap akkor él, ha nem személyesen vetted át. Ebben az esetben minden további nélkül beviszed, az emeletre fognak felküldeni, kapsz egy lapot, ahol két sorban megindoklod, aláírod, ők is és vagy visszakapod vagy visszautalják a pénzt (nekem visszaadták, de elvileg 30 napjuk van visszautalni, gondolom összegtől is függ).
borítsa rá az asztalt a kereskedőre, mert a gyártó terméke szar?
en ezt ugy tudom, marmint most valami kapcsan utana kellett neznem, hogy nem az atvetel modja szamit, hanem hogy online vasarold meg a termeket. es akkor bolttol fuggoen 8-14 napig ervenyesitheto. csak azert irtam be, hatha meg valaki hasznat veszi.
A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 8 munkanapon belül (beleértve a 8. munkanapot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet rendelkezik. A vásárló az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállás joga az üzleteinkben történő személyes, illetve a partner pontjainkban történő átvétel esetén is gyakorolható. A fogyasztó az elállási nyilatkozatát a Szolgáltatói adatok között feltüntetett telefonszámon, postai vagy e-mail címen közölheti cégünkkel.
ez extreme digitalrol van, de mashol se talaltam elterest, max abban hogy nehol mar 14 nap all rendelkezesre az eu-s jogszabaly alapjan