d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Informatikai Kérdések
Prev18038048058068071214Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Oct 1 2013 07:05am
Quote (CyberPunk666 @ Oct 1 2013 10:42am)
ez ilyen nesze fogd meg semmi. A nem válaszolt vagy összeomlott vagy megszűnt az energiaellátása, az pont bármelyik lehet.

Az a hiba jobban érdekelne, ott mit ír?

:XD:XD:

*nesze semmi, fogd meg jól
Member
Gold: 1.00
Oct 1 2013 07:07am
Quote (Senee @ 1 Oct 2013 15:05)
:XD:XD:

*nesze semmi, fogd meg jól

jah az, telefonról írtam gyorsan, miközben órát tartottam... utálok több felé figyelni.
Member
Gold: 0.00
Oct 1 2013 10:34am
Quote (CyberPunk666 @ 1 Oct 2013 11:42)
ez ilyen nesze fogd meg semmi. A nem válaszolt vagy összeomlott vagy megszűnt az energiaellátása, az pont bármelyik lehet.

Az a hiba jobban érdekelne, ott mit ír?

hát, elég sok hiba van, de megpróbálok párat szerezni. Ezek ismétlődnek elég sokszor, ahogy nézem:

A következő boot- vagy rendszerindító illesztőprogram(ok) nem indult(ak) el:
bckd

A szolgáltatás (DgiVecp) a következő hiba következtében leállt:
A rendszer nem találja a megadott fájlt.

A szolgáltatás (AODDriver4.01) a következő hiba következtében leállt:
A rendszer nem találja a megadott elérési utat.

Az előző rendszerleállítás (‎2013.‎10.‎01. - 8:50:41) váratlan volt.

This post was edited by tevetava on Oct 1 2013 10:36am
Member
Oct 1 2013 10:45am
Quote (tevetava @ 1 Oct 2013 18:34)
hát, elég sok hiba van, de megpróbálok párat szerezni. Ezek ismétlődnek elég sokszor, ahogy nézem:

A következő boot- vagy rendszerindító illesztőprogram(ok) nem indult(ak) el:
bckd

A szolgáltatás (DgiVecp) a következő hiba következtében leállt:
A rendszer nem találja a megadott fájlt.

A szolgáltatás (AODDriver4.01) a következő hiba következtében leállt:
A rendszer nem találja a megadott elérési utat.

Az előző rendszerleállítás (‎2013.‎10.‎01. - 8:50:41) váratlan volt.

A géped még azelőtt hal le az elején, mielőtt a wint elkezdené tölteni és még csak a biosnál jár? Mert ez a hiba inkább drivernek tűnik, de ha előtte kezdi, akkor viszont biztosan hw hibából ered ez a bug.
Az viszont winyó problémára utalna leginkább.

Van másik gép amint próbálkozhatsz?

Teszteket lefuttattad?
Member
Oct 1 2013 10:49am
Quote (CyberPunk666 @ 1 Oct 2013 17:45)
A géped még azelőtt hal le az elején, mielőtt a wint elkezdené tölteni és még csak a biosnál jár? Mert ez a hiba inkább drivernek tűnik, de ha előtte kezdi, akkor viszont biztosan hw hibából ered ez a bug.
Az viszont winyó problémára utalna leginkább.

Van másik gép amint próbálkozhatsz?

Teszteket lefuttattad?

Még be se tölt semmi a képernyőn. Felzúgnak a ventik, 3 mp -ig tekereg, majd az egész leáll. Másik gépen próbálkozás alatt azt érted, hogy rakjam át a vinyóm?
Nem igazán van mostanában időm, tesztek még váratnak :s
Member
Oct 1 2013 11:00am
Quote (tevetava @ 1 Oct 2013 18:49)
Még be se tölt semmi a képernyőn. Felzúgnak a ventik, 3 mp -ig tekereg, majd az egész leáll. Másik gépen próbálkozás alatt azt érted, hogy rakjam át a vinyóm?
Nem igazán van mostanában időm, tesztek még váratnak :s

igen azt értettem alatta. De ha a kábeleket megnézted és semmi bajuk, akkor biztosan cserélni kell valamit. Csak ugye az ilyen bármi jellegű hibáknál nehéz távsegítséggel eldönteni.
Kicseréled a winyót, majd kiderül, hogy más a hibás...

Lásd anno farhi esete, akinek segítettem, kicserélte a tápot, és kiderült, hogy a táp kábele volt a hibás, mert megégett. Mondjuk ott ő volt a fasz, mert hogy cserélte ki az egészet anélkül, hogy megnézte/észrevette volna a kábelt lol...

Na mindegy, azért mielőtt veszel valamit, előtte azért jó lenne tesztelgetni. Én hdd problémára gyanakszom, de ez ugye megint visszavezethető egyébként gyenge tápellátásra is, mert az okozhatja bármelyik hw random hibáját... ^^ Buzi dolog egy ilyen komplex rendszer. A másik végén is lehet a hiba oka, mint ahol a tünet.

btw 10000%, hogy hw hiba van. Szóval valamit biztosan cserélni kell.

This post was edited by CyberPunk666 on Oct 1 2013 11:00am
Member
Oct 1 2013 11:16am
Quote (CyberPunk666 @ 1 Oct 2013 18:00)
igen azt értettem alatta. De ha a kábeleket megnézted és semmi bajuk, akkor biztosan cserélni kell valamit. Csak ugye az ilyen bármi jellegű hibáknál nehéz távsegítséggel eldönteni.

Lásd anno farhi esete, akinek segítettem, kicserélte a tápot, és kiderült, hogy a táp kábele volt a hibás, mert megégett. Mondjuk ott ő volt a fasz, mert hogy cserélte ki az egészet anélkül, hogy megnézte/észrevette volna a kábelt lol...

Na mindegy, azért mielőtt veszel valamit, előtte azért jó lenne tesztelgetni. Én hdd problémára gyanakszom, de ez ugye megint visszavezethető egyébként gyenge tápellátásra is, mert az okozhatja bármelyik hw random hibáját... ^^ Buzi dolog egy ilyen komplex rendszer. A másik végén is lehet a hiba oka, mint ahol a tünet.

ohh, ezt jó tudni. legalább van egy irány, amibe elindulhatok!
most egy kicsit megnyugodott a gép, megvárom, mi lesz később, ha para van, akkor elkezdem cserélgetni a benne lévő dolgokat :/
köszönöm!!
Member
Gold: 279.00
Oct 2 2013 03:50am
Azért nálam iPon is fekete listára került. Direkt kiemeltem, hogy nem őket hibáztatom, hanem a gyártót a hibás termékért. Azt viszont kezdem pofátlanságnak tartani, hogy 100k hufom benne áll a gépben és konkrét egyszerűen megválaszolható kérdésekre miért egy olyan auto szöveget basznak be, amikor már leírtam neki előzőleg, hogy azzal tisztában vagyok...

Nagyon nem szeretek szart rágni, de ez kezd felbaszni.
Member
Oct 2 2013 07:15am
Quote (CyberPunk666 @ 1 Oct 2013 19:00)

farki nem?

amúgy MSDNAA win8 jelszavam hány gépen tudom használni anélkül hogy jönne a tiltás?
szal pl haver gépén felhasználhatom e a jelszót
Member
Gold: 22,413.07
Oct 2 2013 08:21am
Quote (ecneB @ Oct 2 2013 10:50am)
Azért nálam iPon is fekete listára került. Direkt kiemeltem, hogy nem őket hibáztatom, hanem a gyártót a hibás termékért. Azt viszont kezdem pofátlanságnak tartani, hogy 100k hufom benne áll a gépben és konkrét egyszerűen megválaszolható kérdésekre miért egy olyan auto szöveget basznak be, amikor már leírtam neki előzőleg, hogy azzal tisztában vagyok...

Nagyon nem szeretek szart rágni, de ez kezd felbaszni.

nekem minden komolyabb cuccom a demandból van és egyiknek sem volt semmi baja.
mondjuk ugy tudom ott nincs házhozszállítás, ismerős szokta elhozni a cuccokat, az andrássy úton van
Go Back To Magyar Topic List
Prev18038048058068071214Next
Add Reply New Topic New Poll