Quote (ecneB @ 30 Sep 2013 12:07)
Ha jól tudom van egy olyan rendelet, hogy 8 napon belül elállhatok a vásárlástól, ez a gyakorlatban mennyire működhet?
Iponnal vásároltam, az alaplap ciripel, de olyan idegesítő hangon, hogy migrént kaptam tőle. Most visszaköltöztem a régi gépbe, azért +-ban még vettem egy tápot is, mert először arra gyanakodtam (ezt is vissza kell cserélnem, de ez helyi móka újabb -10k...)
Na most 100 felett költöttem, ebből egyedül az SSD-t tartanám meg, egyszerűen vicc, hogy hibás lapot kapok kézhez.. Persze egy 12000rpm-en pörgő 24cm-es venti mellett nem hallanám, de mivel alapból kikészülök, ha hosszabb ideig konstans zaj van, ráadásul az alkatrészeket is direkt így válogattam össze, hogy majdnem teljesen csöndben legyen.
Ha a képernyőn vhol fehér szín volt épp, akkor máris elkezdett ciripelni, integrált helyett megnéztem így másik vga-val, tuti hogy a lap-mem-proci a ludas.
A 8 nap akkor él, ha nem személyesen vetted át. Ebben az esetben minden további nélkül beviszed, az emeletre fognak felküldeni, kapsz egy lapot, ahol két sorban megindoklod, aláírod, ők is és vagy visszakapod vagy visszautalják a pénzt (nekem visszaadták, de elvileg 30 napjuk van visszautalni, gondolom összegtől is függ).
Quote (Vismajor @ 30 Sep 2013 12:08)
vidd vissza és borítsd rájuk az asztalt obv
borítsa rá az asztalt a kereskedőre, mert a gyártó terméke szar?
This post was edited by CyberPunk666 on Sep 30 2013 04:14am