d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Informatikai Kérdések
Prev17787797807817821214Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Jul 22 2013 04:28pm
Quote (ecneB @ Jul 22 2013 10:25pm)
vegulis az a nyomorult, aki teged ker meg, annak boven elegendo az a segitseg.

szerinted egy nyomorultnak milyen barátai vannak (inb4 kitalált)
naná hogy nyomorultak, de jól megvagyunk mi nyomorultak a nyomorunkba :XD
te meg nagyképűzzél, arcozzál, nézzél le a magasból nyugodtan, ha ettől jobban érzed magad/szebb lesz a napod :)
szólj ha feküdjek hanyatt mert rugdosni is akarsz
egy szavadba kerül

nyitok neki topicot is és akkor 10v1-ezhettek velem
azt úgy is szeretitek, az úgy is megy

most srsly mi a fasznak generálod a feszültséget?! megint ez lesz belőle
folytassam?!
folytassuk?!
basszuk szét a topicot?!!

normálisan beírok erre jössz tahózni
gg
te sem vagy jobb mint én
Member
Gold: 279.00
Jul 22 2013 04:31pm
Quote (Senee @ 23 Jul 2013 00:28)
szerinted egy nyomorultnak milyen barátai vannak (inb4 kitalált)
naná hogy nyomorultak, de jól megvagyunk mi nyomorultak a nyomorunkba :XD
te meg nagyképűzzél, arcozzál, nézzél le a magasból nyugodtan, ha ettől jobban érzed magad/szebb lesz a napod :)
szólj ha feküdjek hanyatt mert rugdosni is akarsz
egy szavadba kerül

nyitok neki topicot is és akkor 10v1-ezhettek velem
azt úgy is szeretitek, az úgy is megy

most srsly mi a fasznak generálod a feszültséget?! megint ez lesz belőle
folytassam?!
folytassuk?!
basszuk szét a topicot?!!

normálisan beírok erre jössz tahózni
gg
te sem vagy jobb mint én

meglett a geped, wowozhatnal onfeledten, e helyett meg mindig itt vered a mellkasod, hogy mostmar lassan ket gepet ossze tudtal allitani. vmit mar elertel (csak nem a kotelet)
Member
Jul 22 2013 04:38pm
Quote (ecneB @ Jul 22 2013 10:31pm)
meglett a geped, wowozhatnal onfeledten, e helyett meg mindig itt vered a mellkasod, hogy mostmar lassan ket gepet ossze tudtal allitani. vmit mar elertel (csak nem a kotelet)

ezaz, folytassuk, járulj hozzá te is a topic szétkúrásához és ofc utána csakis engem szapulj, hogy én vagyok a hibás ezért is, hogy tönkrement ez a topic is
meg azért is mert a levegö is szennyezett meg a politiusok is miattam ilyenek, söt a dota meccset is azért nem nyerted meg mert én nem vagyok hajlandó 90 ezerért robotolni vmi szaros gyárba
hát nem is csodálom, hogy a halálomat kívánod, úgy hogy túl sokat nem is tudsz rólam.. ennyi bőven elég is, hogy objektíven eldönthesd, hogy mekkora egy kötélrevaló ember vagyok

fröcsögj még, gyűlölködj
valami kurvanagy átbaszás áldozata lehettél, nagyot bukhattál, hogy a nyugodt emberből aki voltál ekkora ótvaros tapló lett
de én is ilyen lennék másokkal ha kiegyensúlyozott életem lenne; már csak azért is mert engem is leszart mindenki mikor szar volt

go on, folytasd az ontopic postjaidat
és szapulj utána, hogy TE, EGYEDÜL TE TEHETSZ RÓLA, HOGY TÖNKREMENT EZ A TOPIC IS
bejössz, belémkötsz azt rámkened
nagy jellemre vall
Member
Jul 22 2013 04:54pm
Quote (Senee @ 23 Jul 2013 00:38)
ezaz, folytassuk, járulj hozzá te is a topic szétkúrásához és ofc utána csakis engem szapulj, hogy én vagyok a hibás ezért is, hogy tönkrement ez a topic is
meg azért is mert a levegö is szennyezett meg a politiusok is miattam ilyenek, söt a dota meccset is azért nem nyerted meg mert én nem vagyok hajlandó 90 ezerért robotolni vmi szaros gyárba
hát nem is csodálom, hogy a halálomat kívánod, úgy hogy túl sokat nem is tudsz rólam.. ennyi bőven elég is, hogy objektíven eldönthesd, hogy mekkora egy kötélrevaló ember vagyok

fröcsögj még, gyűlölködj
valami kurvanagy átbaszás áldozata lehettél, nagyot bukhattál, hogy a nyugodt emberből aki voltál ekkora ótvaros tapló lett
de én is ilyen lennék másokkal ha kiegyensúlyozott életem lenne; már csak azért is mert engem is leszart mindenki mikor szar volt

go on, folytasd az ontopic postjaidat
és szapulj utána, hogy TE, EGYEDÜL TE TEHETSZ RÓLA, HOGY TÖNKREMENT EZ A TOPIC IS
bejössz, belémkötsz azt rámkened
nagy jellemre vall

elolvastam, nem tudok mit hozzafuzni, de azert vicces olvasni, hogy mar a legaprobb szurkalasra is ugrasz
Member
Jul 22 2013 05:00pm
Quote (ecneB @ Jul 22 2013 10:54pm)
elolvastam, nem tudok mit hozzafuzni, de azert vicces olvasni, hogy mar a legaprobb szurkalasra is ugrasz

>legapróbb szurkálás
>utalás arra, hogy akasszam fel magam

ez pláne úgy durva, hogy te is tudod, hogy sokszor közel jártam hozzá és gyenge vagyok
megnézném élőben ezt elsütöd akárkivel nem ver-e pofán

kb mintha egy rákosnak rákosoznál

de én ofc megérdemlem, tudsz mindent rólam és ez ami jár
tökéletes emberi lény vagy

még ugass valamit
mindjárt 17k

This post was edited by Senee on Jul 22 2013 05:07pm
Member
Jul 23 2013 05:41am
Quote (Senee @ 23 Jul 2013 01:00)
>legapróbb szurkálás
>utalás arra, hogy akasszam fel magam

ez pláne úgy durva, hogy te is tudod, hogy sokszor közel jártam hozzá és gyenge vagyok
megnézném élőben ezt elsütöd akárkivel nem ver-e pofán

kb mintha egy rákosnak rákosoznál

de én ofc megérdemlem, tudsz mindent rólam és ez ami jár
tökéletes emberi lény vagy

még ugass valamit
mindjárt 17k

Egyaltalan nem ugyanaz a ketto, egy felnott ferfi szajabol ez az ongyilkossag egyszeruen szanalmas, es meg ezt probalod hasonlitani a rakhoz.. alomvilagban tartottak a szuleid, szepithetjuk ezt akarhogy. Mig az utobb emlitett emberek sajnos nem igen tehetnek a betegsegrol, ezzel szemben a sajt szaros eletedert te vagy felelos, hibaztathatod a szuleid (vmilyen szinten van letjogosultsaga), de ez is csak magyarazasa lenne a dolgoknak. Vedd mar eszre, hogy azert tartasz ott ahol, mert lfszt nem csinalsz a tetves eleteddel, csak az idodet baszod el a gep elott.. Ha tokos lennel, mar reg ignoraltad volna ezt a forumot es megmutattad volna, hogy igen basszatok meg, barmire kepes vagyok, nincs igazatok. Ehelyett pont az ellenkezojet bizonygatod - keres nelkul - nap mint nap...

This post was edited by ecneB on Jul 23 2013 05:54am
Member
Jul 23 2013 10:02am
Quote (ecneB @ Jul 23 2013 11:41am)
Egyaltalan nem ugyanaz a ketto, egy felnott ferfi szajabol ez az ongyilkossag egyszeruen szanalmas, es meg ezt probalod hasonlitani a rakhoz.. alomvilagban tartottak a szuleid, szepithetjuk ezt akarhogy. Mig az utobb emlitett emberek sajnos nem igen tehetnek a betegsegrol, ezzel szemben a sajt szaros eletedert te vagy felelos, hibaztathatod a szuleid (vmilyen szinten van letjogosultsaga), de ez is csak magyarazasa lenne a dolgoknak. Vedd mar eszre, hogy azert tartasz ott ahol, mert lfszt nem csinalsz a tetves eleteddel, csak az idodet baszod el a gep elott.. Ha tokos lennel, mar reg ignoraltad volna ezt a forumot es megmutattad volna, hogy igen basszatok meg, barmire kepes vagyok, nincs igazatok. Ehelyett pont az ellenkezojet bizonygatod - keres nelkul - nap mint nap...

ki a fasznak bizonygassak és minek
beleszarok

azért gebedjek, szakadjak meg, hogy elmondhassam, hogy hú de tökös, faszagyerek vagyok
aztán jöhessek verni a nyálam, hogy na, kidolgoztam a lelkem, lettem valaki
és akkor hozzád hasonlóan lenézhessem, lehurroghassam a semmirekellőket

nagy célok
értelmét is látom
oh wait..
Member
Jul 23 2013 10:21am
Quote (Senee @ 23 Jul 2013 18:02)
ki a fasznak bizonygassak és minek
beleszarok

azért gebedjek, szakadjak meg, hogy elmondhassam, hogy hú de tökös, faszagyerek vagyok
aztán jöhessek verni a nyálam, hogy na, kidolgoztam a lelkem, lettem valaki
és akkor hozzád hasonlóan lenézhessem, lehurroghassam a semmirekellőket

nagy célok
értelmét is látom
oh wait..

akkor nem ertem, mire fel ez a tinedzseres duzzogas.
Member
Jul 23 2013 10:26am
Quote (ecneB @ Jul 23 2013 04:21pm)
akkor nem ertem, mire fel ez a tinedzseres duzzogas.

az hogy nem tudok (nem lehet beleszarni)
mert mindenkinek menni KELL meg kaparni meg kiszopni a részét, hogy élhessen

nincs kedvem hozzá
azért
Member
Gold: 0.00
Jul 23 2013 10:58am
Amúgy senee tuti troll, én kértem tőle egy sima szívességet, és ha "valódi" lenne ez a trollarc, akkor elvileg ő irl kedves, normális ember, és mind mi vagyunk hülyék és rosszindulatúak
de miután kiderült h ehhez kéne irl találkozni ilyesmi, azóta nem válaszol
bb
Go Back To Magyar Topic List
Prev17787797807817821214Next
Add Reply New Topic New Poll