Quote (ecneB @ Jul 22 2013 10:31pm)
meglett a geped, wowozhatnal onfeledten, e helyett meg mindig itt vered a mellkasod, hogy mostmar lassan ket gepet ossze tudtal allitani. vmit mar elertel (csak nem a kotelet)
ezaz, folytassuk, járulj hozzá te is a topic szétkúrásához és ofc utána csakis engem szapulj, hogy én vagyok a hibás ezért is, hogy tönkrement ez a topic is
meg azért is mert a levegö is szennyezett meg a politiusok is miattam ilyenek, söt a dota meccset is azért nem nyerted meg mert én nem vagyok hajlandó 90 ezerért robotolni vmi szaros gyárba
hát nem is csodálom, hogy a halálomat kívánod, úgy hogy túl sokat nem is tudsz rólam.. ennyi bőven elég is, hogy objektíven eldönthesd, hogy mekkora egy kötélrevaló ember vagyok
fröcsögj még, gyűlölködj
valami kurvanagy átbaszás áldozata lehettél, nagyot bukhattál, hogy a nyugodt emberből aki voltál ekkora ótvaros tapló lett
de én is ilyen lennék másokkal ha kiegyensúlyozott életem lenne; már csak azért is mert engem is leszart mindenki mikor szar volt
go on, folytasd az ontopic postjaidat
és szapulj utána, hogy TE, EGYEDÜL TE TEHETSZ RÓLA, HOGY TÖNKREMENT EZ A TOPIC IS
bejössz, belémkötsz azt rámkened
nagy jellemre vall