Quote (HunIndex @ May 31 2013 11:12pm)
Na most áttettem DHCP-n kívüli tartományba a RasPi-t, de most egyedül vagyok szóval nem is tudom megnézni, hogy valakivel van-e összeütközés, vagy bele gányol-e.
Egész cuccot újra raktam, formáztam az SD kártyát minden vissza eredeti állásba, és előröl kezdtem a torrent kliens telepítést mindent.
Most rTorrentet tettem fel, gondoltam megnézem, hogy mit tud ezzel. Ennek konzolos felülete van. felrakom configolom működik is, de fagyogat, és nem értem mitől vagy hogy mi a gyík.
Külön screen-t índítok rTorrentnek, majd egy két secig tudom vezérelni, lépkedni menük között, aztán beáll és nem mozdul otthagyom, addig netezgetek, 2-3 perc múlva betölti amit kértem és újra lefagy. Megy ilyenkor letöltés is. Átváltok másik screenre, és ott gond nélkül megcsinál nekem mindent. Megpróbálom ftp-n elérni. Ott is elérem, de amint a HDD felé közelítek, megpróbálom mappáját elérni, totál belassul. Ugyanúgy mint az rtorrent kliens.
Arra gyanakszom, hogy lassan tudja elérni a HDD-t és ezért lassú? lehet ezen valahogy segíteni?
egyébként hogyan szoktad elérni? putty terminál? vagy grafikus interfészen? ha az utóbbi, akkor próbáld meg inkább puttyval. gondolom megy a torrent, az leterheli a hálózatot, nehéz még a képernyőt is küldözgetni
én mellesleg tuti nem dugnék rá vinyot és torrenteznék, félnék hogy leolvad az usb róla

de ha jol emlékszem, azt irtad, hogy ez a konfig már működött neked valamikor, nem? akkor igazán fura ha ilyen dolgokat csinál
This post was edited by kuzdithom on Jun 1 2013 12:17am