Quote (Hellbundo @ 5 May 2013 11:16)
valami tutorialt gyárthatnál hozzá, beálítások, router config(ha kell), ezzel szopok egy ideje, de minden más helyen csak szart találtam
köszi
Nagyjából összeírhatom de igazából amit olvastam az alapján annyira random tud lenni, hogy lehet semmit se ér.
legyen a win7 meg az xp is ugyanabban a workgroupban(ezt nem írom le hogyan, google, nem valami bonyolult)
win7->network sharing center-> advanced settings: discovery on, file printer sharing on, public folder sharing on, enable file sharing for 40-56 bit encryption, password protection off, use user accounts and passwords to connect
állítsd be, hogy a lan ne home network hanem work legyen + tegyél be neki manuálisan egy ipt(pl azokat amiket már leírtam), és szedd ki a pipát az ipv6 elől
winxp meg csak állíts be egy ipt ami a végén egy számban különbözik a win7től
legyen mindkét oprendszeren egy acc aminek ugyanaz a neve+ugyanaz a pw-je(nem kell, hogy ezeken legyél bejelentkezve csak legyenek lekreálva)
routerrel én nem csináltam semmit mert nálam közvetlenül kábelen csatlakozik a 2 gép
ha máshogy nem megy akkor win7->start> és alulra írd be \\ után az xp ip-jét, elvileg akkor látni fogod