Quote (CyberPunk666 @ Apr 7 2013 09:18pm)
azt nem a winnek kellene ürítenie, hanem a programnak ami oda pakoljaa dolgait. A win nem tudja eldönteni, hogy egy adott dolog meddig kell a programnak. Azt a program tudja, hogy meddig van rá szüksége, az csak egy közös tároló az ideiglenes cuccoknak.
/szer. magyarul szar programokat használsz.
winrar töltötte fel legutoljára, jó szar program

Quote (CyberPunk666 @ Apr 7 2013 09:38pm)
kb tökmindegy milyen egered van, csak pontos legyen, bírja a gyorsulást és sokáig ne menjen tönkre a gombja. Az összes többi baromság, ezeket meg az egerek 99%-a tudja 5k huf felett.
ez egy kurvanagy faszság. Valami idióta személyes hiten alapú véleménye.
szerintem is
sok helyen láttam már a zowiet "god-tierbe" sorolni, mx1100-asom volt, és nem szerettem, stb...
Quote (Thomas Cross @ Apr 7 2013 10:52pm)
Nekem egy X710em van, 4500 volt, az utolsó forintig megéri az árát. Kipróbáltam haver basszájba 17ezres gémer egerét. Kényelmetlen volt, hamar elkezdett rajta izzadni a kezem, akkor meg csúszkált és még pluszba, kipróbáltam hogy bal kézzel mennyire használható hogyha a jobbal esetleg máÁást csinálnék, pl szendvicset ennék

Elég nehézkes volt mert nagyon jobbkézbe illőre volt tervezve. Az X710emnek először furcsa az érintése mert érdes meg furcsa. De hamar megszokja az ember. Nem szokott izzadni rajta a kezem, és ha vizes kézzel állok neki akkor sem csúszkál. Az érdes felületnek a hátránya hogy látványosan koszolódik, de gyorsan takarítható. Szimetrikus úgyhogy balkézzel is kényelmesen használható.