Quote (vtibor @ Mar 24 2013 09:14am)
olyanra van mod, hogy egy alkalmazas amit andoridos gepre toltottem le valahogy windows alol futtassam?
gondolom altalaban forditott szokott lenni a kerdes, de en most windows 7 alatt szeretnek valami andoridos emulatort. ill. ha van ra mod akkor meg annyit, hogy amit a "play aruhaz"-bol le lehet tolteni ingyenesen azt megtalalom erre az emulatorra is?
emulátorból van kétféle, az egyik a hivatalos, amit fejlesztés közben is lehet használni, java kell hozzá és android sdk, mindkettőt le tudod tölteni ingyé és fog működni, de előre szólok hogy ez kurvamód lassú

azt hiszem ezen alapból nincs store, de láttam neten hogy valahogy hekkeltek rá
a másik lehetőséged egy Android x86 project, ami arról szól hogy x86 architektúrára fordítgatják az androidokat, ezt rá tudod tenni mondjuk egy virtuális gépre(nekem letöltés kezdetétől az android képernyőig 4perc volt), amennyire utánaolvastam, store nem nagyon működik ezekben, de ha mondjuk megvan az app külön, azt biztos fel tudod rá tenni
ha megvan az app külön .apk (azt hiszem) formában, akkor szerintem az utóbbit válaszd, ha minden áron a store kell, akkor szerintem inkább mondj le róla, valszeg vért izzadnál pár óráig hogy ráhekkeld a storet az emulátorra, aztán feladnád (magamból indultam ki)