Quote (CyberPunk666 @ Mar 23 2013 06:06pm)
Nem bántásnak szántam, tényt közöltem. Szerintem mechán pl a mikrocontrollerek, hálózatok, architecturák az mindenképpen egy fontos dolog, bár nem értek hozzá, de robotokhoz ezek szerintem szükségesek. Ami tdk-t mi csinálunk, az is inkább mechatronika, mint sima villany.
Nem vagy oda való? Ezt még eddig nem hallottam. Van kedved mesélni erről? Engem érdekelne, hogy mi a gond.
El is kezdtem mellette a közgázt, mostmár nemsokára végzek a bscvel, és annyiba is hagyom.
A fő gond az, hogy túl sok olyan dolgot kell tanuljak ami nem érdekel, ami meg érdekelne, azt meg nagyon rosszul tanítják mert rossz a tanszék.
Sosem akartam igazán mérnökként dolgozni, így egy kcisit profilt váltottam, és egyenlőre ez jobban tetszik, kb ennyi történt.
Rendszertechnika, meg a gyártási rendszerek azok amik érdekelnek, de ezek is inkább hobbi szinten, inkább pénzember beállítottságú vagyok.
Visszatérve ennek a szarnak az újratelepítésére, akkor nem kell előre leszedjek drivereket? Fogok találni driverpakkot vagy mindenhez egyes darabjához keressek külön-külön drivert? Inb4 még egy semmilyen konkrétumot nem tartalmazó arrogáns shittalk post ecnebétől