Quote (ecneB @ Mar 23 2013 05:23pm)
mert a legtöbb driver integrálva van? vagy mert ha kell, akkor letéped netről (win is megteszi-noob filter on)
btw szerintem gáz, hogy mérnök létedre annyit nem konyítasz a gépekhez, mint rawen az élethez.
mielőtt megkérdeznéd ->
http://lmgtfy.com/?q=windows+7+install+pendriveezzel nagyjából én is tisztába vagyok, csak gondoltam ha nincs integrált lan driver akkor baszhatom addig amíg nem hozom haza a saját laptopomat, mert addig mást sem fogok tudni letölteni rá ha hiányozna.
lövésem nincs mi van integrélva a win7-be, meg mi nincs, és nem egy szopott fasz vagyok azért, aki egy kurva windowst nem tud telepíteni
Quote (CyberPunk666 @ Mar 23 2013 05:41pm)
azért egy lan drivert lekapnék és rátenném a pendirvera

Amúgy nagyon durva, hogy mechatronikás létedre mennyire közöd nincs az informatikához.
Nem is értem, hogy mitől vagy te mechás, ha semmi infotudásod nincs.
kurvasok pontom volt, és elmentem a reál presztízsszakra, vannak szegmensei amik érdekelnek, de nem vagyok idevaló, erre már rég rá is jöttem.
válaszolva a kérdésedre, úgy nem értek az informatikához, hogy nem különösebben érdekel, viszont ha felmerül egy probléma, meg szeretném magam oldani, ami egy tök normális hozzáállás imo.
Nem akarom tönkretenni a gépet, és az összes lehető előkészületet megtenném, mielőtt pistike módjára nekiesek, szóval gondoltam megkérdezek olyanokat, akik csináltak ilyet mostanában
stawp bántás pls
This post was edited by jarabekg on Mar 23 2013 11:00am