Quote (kuzdithom @ 20 Feb 2013 23:16)
csempe != win8

kb a startmenü helyett kell "elviselni" ezt az indítóképernyőt. ugyanúgy van asztal, meg minden ami megszokott, nekem pl tökmind1, hogy a "megnyomom a windows gombot beirom a program nevét amit el akarok indítani és nyomok egy entert" közben a startmenü nyílik fel, vagy egy csempés nézet

ha nem szemeteled tele, akkor lehet hogy elég egy 60as ssd is, én nem akartam a véletlenre bízni, így vettem nagyobbat.
nem tudom milyen szoftvereket használsz, meg lehet ugye okosan inkább a hdd-re telepiteni pár dolgot, de az ssd-nek pont az a lényege hogy ott legyen ami kell.
nekem van jó sok cucc fejlesztéshez a gépen, de a játékokat/egyéb szart hdd-re telepítem, szóval kb megszoktam az ssd-t és így most 50giga foglalt rajta win8al együtt, és ez már eléggé beállt.
ssd esetén nem ajánlott a meghajtó telepakolása, tehát mindenképpen egyel nagyobbat kell venni, mint amennyit használni akarsz.
Amúgy a w8 az eddigi legjobb MS OS, csak nem rinyálni kell, hanem használni. Ha valaki úgy rakja fel, hogy hetest akar csinálni belőle abból persze, hogy nem sül ki semmi jó. A 8 egy új irány, vagy halad az ember, vagy csalódni fog.
A csempe pedig a legkisebb része a dolognak. Ha beállítod nagyonis hasznos
http://2.ii.gl/jZyUQC.pngAzonnal jelez, ha bárhol üzenetem érkezik (fb,twitter...ect), a naptár, az időjárás, levelezés
This post was edited by CyberPunk666 on Feb 20 2013 03:48pm