d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Informatikai Kérdések
Prev17137147157167171214Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,645.00
Feb 11 2013 04:54pm
Quote (CyberPunk666 @ Feb 11 2013 07:12pm)
fps limitre állítva a VGA röhögve kiszámol mindent, ezért a cpulimit elérhetővé válik. Mintha kis felbontáson játszanál, ő kerül előtérbe. Amikor kikapcsolod, akkor a VGA lesz a szűk keresztmetszet és a cpunak várnia kell majd rá, emiatt esik le. Hiába számolna ő többet, ha a VGA miatt nem mehet előrébb.

Nem tudom, én a half-lifet második részét azért nem játszottam végig, mert 10-15 perc játék után szédültem és hányingerem lett, néha a fejem is megfájdult. Valahogy nem bírtam. Bármilyen másik játékkal simán tudtam játszani, ott valami nem stimmelt. Akár annyi is elég, hogy egy nagyon picit másként van leképezve a 3d, mint ahogy az agyad csinálja. Simán lehet olyan probléma az inputlag/szellemkép/adott játék megjelenítése mai ilyet okoz. Mint a 3d moziban is van aki rosszul lesz. Mindenhol egy általános értékre gyártanak. Pl 3d moziban az átlagos szemtávolságra adják meg a képek eltolását. Ha valaki ettől drasztikusan eltér az rosszul lesz tőle.

hmm
hát Arkham City full of térhatás...lehet ettől? előtte azért toltam a monitoron 3-4órát mással és semmi bajom. Fura lenne.
Mindenesetre megéri a szédülést, geci jó!
Member
Gold: 1.00
Feb 12 2013 08:09am
olyan képlopó program kéne amivel kijelölöm a képernyő egy fix részét előre és utána egy hotkeyel mindig screenshotot csinál a kép azon részéről. Ezeket el tudom menteni vele egy mappába...

egy többszáz oldalas ebookot kéne pdf-be konvertálnom buzi másolásvédett formátumból, mert így nem tudom kinyomtatni.
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Feb 12 2013 08:34am
Quote (CyberPunk666 @ Feb 12 2013 03:09pm)
olyan képlopó program kéne amivel kijelölöm a képernyő egy fix részét előre és utána egy hotkeyel mindig screenshotot csinál a kép azon részéről. Ezeket el tudom menteni vele egy mappába...

egy többszáz oldalas ebookot kéne pdf-be konvertálnom buzi másolásvédett formátumból, mert így nem tudom kinyomtatni.

próbáltad már postscriptbe konvertálni ( http://pages.cs.wisc.edu/~ghost/ ) majd abból vissza pdf-be?
Member
Feb 12 2013 08:43am
Quote (Eoghan @ 12 Feb 2013 16:34)
próbáltad már postscriptbe konvertálni ( http://pages.cs.wisc.edu/~ghost/ ) majd abból vissza pdf-be?

ez ilyen streamelt baromság.

adobe digital edition. Le sem tölti csak a licenc filet... Szóval nincs mit konvertálni, mert nincs konkrét fájlom...
Member
Feb 12 2013 09:17am
Quote (CyberPunk666 @ Feb 12 2013 03:43pm)
ez ilyen streamelt baromság.

adobe digital edition. Le sem tölti csak a licenc filet... Szóval nincs mit konvertálni, mert nincs konkrét fájlom...

áhá
ezt nem említetted először...
akkor én azt csinálnám, hogy chrome meg firefoxhoz van olyan extension, amivel gombnyomásra lehet csinálni fotót a böngészőablak tartalmáról. konkrét nevet nem tudok de biztosan találsz egy tucat ilyet
keress rá és szerintem azokkal pillanatok alatt megtudod csinálni
Member
Feb 12 2013 09:20am
Quote (Eoghan @ 12 Feb 2013 17:17)
áhá
ezt nem említetted először...
akkor én azt csinálnám, hogy chrome meg firefoxhoz van olyan extension, amivel gombnyomásra lehet csinálni fotót a böngészőablak tartalmáról. konkrét nevet nem tudok de biztosan találsz egy tucat ilyet
keress rá és szerintem azokkal pillanatok alatt megtudod csinálni

nem jó, ez az adobe digital egy program, nem a böngészőben látom

Nekem egy olyan program kell mint az imgsnapper, csak két dologban legyen más. Ne kelljen képenként kijelölni a területet, hanem jegyezze meg és mindig arról a részről készítsen képet, a másik, hogy ne a netre küldje, hanem a gépre mentse le.
Member
Feb 12 2013 09:26am
Quote (CyberPunk666 @ Feb 12 2013 04:20pm)
nem jó, ez az adobe digital egy program, nem a böngészőben látom

Nekem egy olyan program kell mint az imgsnapper, csak két dologban legyen más. Ne kelljen képenként kijelölni a területet, hanem jegyezze meg és mindig arról a részről készítsen képet, a másik, hogy ne a netre küldje, hanem a gépre mentse le.

jaaaaa
olyat még sose láttam. ilyen streamelt pdfet eddig csak ilyen flashbe beágyazott szarban láttam a neten
ilyen appot nem ismerek. egyetlen ötletem az, hogy frapsot elindítod, ha lehet akkor nagyon alacsony fps értékkel elkezded rögzíteni a képernyőt, fél perc alatt végiglapozgatsz az oldalakon majd videószerkesztőben pillanatok alatt kiexportálod a képkockákat jpgbe és kész
ha ez nem járható, akkor azt próbálnám meg, hogy screenshot az egész képernyőről oldalanként majd azt hiszem adobe bridgben vagy valamiben láttam egy csávó gépén, hogy voltak ilyen mass-photo szerkesztési funkciók. kijelölt egy tucatot pl és megadta, hogy mindegyikből vágjon le jobbról balról xy pixelt
Member
Feb 12 2013 09:41am
Quote (Eoghan @ 12 Feb 2013 17:26)
jaaaaa
olyat még sose láttam. ilyen streamelt pdfet eddig csak ilyen flashbe beágyazott szarban láttam a neten
ilyen appot nem ismerek. egyetlen ötletem az, hogy frapsot elindítod, ha lehet akkor nagyon alacsony fps értékkel elkezded rögzíteni a képernyőt, fél perc alatt végiglapozgatsz az oldalakon majd videószerkesztőben pillanatok alatt kiexportálod a képkockákat jpgbe és kész
ha ez nem járható, akkor azt próbálnám meg, hogy screenshot az egész képernyőről oldalanként majd azt hiszem adobe bridgben vagy valamiben láttam egy csávó gépén, hogy voltak ilyen mass-photo szerkesztési funkciók. kijelölt egy tucatot pl és megadta, hogy mindegyikből vágjon le jobbról balról xy pixelt

többszáz oldal.

Azzal nincs gond, hogy képet hotkeyel lopó program. De nem akarom utána vagdosni az 1920*1080 képeket egyenként. Fullscreent bármivel le tudnék menteni.

Itt is inkább az a baj, hogy nem akarok 600 féle programot feltenni, mert tudom, hogy kurvasok a nagyon gagyin megírt köztük...

De akkor valszeg felrakok egy virtuális gépet... Csak ahhoz meg kéne w8 alatt működő :D

/e bazd meg még az ms vpc-s oldala sem tud a w8 létezéséről :facepalm:

This post was edited by CyberPunk666 on Feb 12 2013 09:43am
Member
Gold: 2,650.01
Feb 12 2013 11:21am
Quote (CyberPunk666 @ 12 Feb 2013 17:41)
többszáz oldal.

Azzal nincs gond, hogy képet hotkeyel lopó program. De nem akarom utána vagdosni az 1920*1080 képeket egyenként. Fullscreent bármivel le tudnék menteni.

Itt is inkább az a baj, hogy nem akarok 600 féle programot feltenni, mert tudom, hogy kurvasok a nagyon gagyin megírt köztük...

De akkor valszeg felrakok egy virtuális gépet... Csak ahhoz meg kéne w8 alatt működő :D

virtualbox?
Member
Gold: 200.00
Feb 12 2013 12:45pm
Quote (CyberPunk666 @ 12 Feb 2013 17:41)
többszáz oldal.

ha az ebook is pdf-be van,lehet tudok egy megoldást, ha érdekel pm
e1:mingya meglesem jó-e

e2: szerintem jó lesz a dolog, ha kell a program akkor Nitro Pro 7 vagy 8, magon fentvan
olyasmi lesz mint office, csak PDF-re File-print vagy File-document properties

This post was edited by Hellbundo on Feb 12 2013 01:03pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev17137147157167171214Next
Add Reply New Topic New Poll