Istenem, ez egy idióta...
A VAIO laptopok speciálisak sok szempontból. Például csak a sony által kiadott driverek telepíthetőek, az adott egység gyártójának a drivere nem jó hozzá...
Tehát oda sony validált w8, vagy driver integrál w8 kell, hogy azonnal működjön is.
"összeakad a vírusirtóval, a tűzfallal, a videokártya driverével"
Talán nem kéne a régi rendszer alapsoftwaret új rendszerre telepíteni, nem egy vírusirtó még nem támogatja a w8t-.
"Kafka a bankban"
Ezt minden más cég is így csinálja, és a retardált bank a hibás. OTP esetén megy a dolog. Ráadásul ez wp8, mit keres ennél a cikknél? Vagy ez nem is w8 csak anti MS cikk? jah oké.
"A legnagyobb veszteség, hogy a Medieval II: Total Warban már Európa háromnegyede az enyém volt, ezt most buktam"
biztonsági mentés nélkül cseréli át a rendszer alapfájljait? Van még lejjebb?
Jah oké, közben rájött a sony vaio rendszer működésére. De azért amikor erre a pontra ért a cikk, itt illett volna kitörölni minden korábbit, hiszen ő is megállapította magáról, hogy egy retardált gyökér.
Még annyi, hogy ha nem a gyári sony wint használod, akkor a trükk a driverek telepítésének sorrendjében van, ugyan ezek a problémák egy sima w7 telepítésnél is előjönnek, Csak tudni kell hogyan csináld. Ez nem w8, vagy Ms feature, hanem sony.
Mivel volt sony VAIOm pontosan tudom és elsőkézből állítom, hogy ez a sony rendszer miatt van. Én is telepítettem tiszta wint a VAIOmra és mindent működésre tudtam bírni a megfelelő szabályok betartásával.
A végén levonja a következtetést, hogy végülis a sony a hibás, de a cikk címe szívás a w8-al? WTF?
szerintem szar az adidas, mert az volt rajtam amikor legutóbb hánytam a piától....
This post was edited by CyberPunk666 on Feb 3 2013 08:35am