Quote (CyberPunk666 @ 1 Feb 2013 16:15)
Rakd vissza a régi lapot meg cput, vagy az nincs meg?
Amúgy biztos mindent jól raktál össze? Hőmérsékletek rendben vannak?
Próbáltad ssd nélkül HDDvel a gépet?
Esetleg driverek nélkül, csak amit magától felrak? Nekem anno volt ilyen gondom és kiderült, hogy szarok a driverek...
elég sok gépet raktam már össz, és mivel saját így fokozottan odafigyeltem, kizártak tartom hogy ez lenne a hiba
hőmérsékletek rendben vannak
win8nak hála egyedül az ATI driver amit feltettem (egyébként win7el is kipróbáltam, az már az első bekapcsolás utáni oprendszer frissítésnél megadta magát teljesen pucéran)
régi gép megvan csak az az utóbbi időbe egyre szarabb volt, ezért is cseréltem, amiket csinált:
- érdekes "üresjáratokat" produkált a processzor, néha 1-2 percre elgondolkodott, használhatatlanná vált a gép (kurzor működött, kattingatni is tudtam)
- stock feszültséggel be se indult (tuning nélkül ofc), csak ha adtam neki egy kis kakaót (ez a tuning miatt van, 3 éve ~4 ghzen járatom az e7400et magasabb feszen)
- néha bekapcsolásnál ki-be kapcsolt a gép, kb 4-5.jére indult csak be, de volt hogy a windows be se jött hanem leragadt a töltőképernyőn
ui.: 1 óra 10 perce megy a blend az utolsó memóriaslotba, kérdés az hogy úgy merjem e hagyni míg lemegyek edzeni
úgyhagyom, gl nekem, ha arra jövök vissza hogy a gép még megy magamalászarok
This post was edited by fahrii on Feb 1 2013 09:46am