Quote (ecneB @ 21 Jan 2013 13:09)
:Đ
hiaba ennyire a jo a gep
VGA-tol fugg az eredmeny, nem latod?! ennel jobban nem lehet elmagyarazni... ugyanaz a konfig, kulonbozo vgakkal.. ha te erosebb procit raksz, attol meg a vga nem fog gyorsabban menni.. Tecik erteni? = VGA LIMIT
Quote (Vismajor @ 21 Jan 2013 13:17)
És ezt te ebből a tesztből honnan látod?
Ezen csak annyi van, hogy ugyanazzal a procival más kártyák máshogy teljesitenek (kurva nagy meglepetés)
ha te erosebb procit raksz, attol meg a vga nem fog gyorsabban menni.>> Ehhez forditva kéne, egy kártya, többféle processzorral.
De én ezt már unom, lac2, hagyd figyelmen kívül a konfigot amit irtam neked. Befejeztem
Ha minden korulmeny fix, csak egyetlen egy valtozo van a dologban es a kapott vegeredmeny mas.. Akkor mi az, ami valtoztatja?
Lehet vizualis tipus vagy, bar matek nem az erosseged, egy altalanos otodikes peldan azert megprobalom szemleltetni.
x + 10 = 10 (x=0 valszeg integralt csoda lesz, dedikalt vga nem jatszik szerepet a teljesitmenyben)
x + 10 = 11 (itt az x valszeg vmi integralt csoda lesz, lofaszt nem jatszik szinte kozre)
x + 10 = 1000 (szinte csak az x a lenyeg [high end vga])
----
hint:
x = változó = vga
+10 cpu+mem+hdd-re eső rész, mekkora szerepet vállal a végeredményben (hány fps-t nyom a game)
10,11,1000 végeredmény = fps
----
Quote (Vismajor @ 21 Jan 2013 13:17)
És ezt te ebből a tesztből honnan látod?
Ezen csak annyi van, hogy ugyanazzal a procival más kártyák máshogy teljesitenek (kurva nagy meglepetés)
ha te erosebb procit raksz, attol meg a vga nem fog gyorsabban menni.>> Ehhez forditva kéne, egy kártya, többféle processzorral.
De én ezt már unom, lac2, hagyd figyelmen kívül a konfigot amit irtam neked. Befejeztem
sasold meg cp altal linkelt tesztet, vmennyit szamit persze, de a vga valtozasahoz kepest szazalekos aranyban meg sem kozeliti a valtozast (fix vga, valtozo processzor)
----------
Quote (ecneB @ 21 Jan 2013 13:20)
Van egy autod. 800 loeros.
rendes normalis kerekekkel 300km/h-s vegsebesseget er el
ha raraksz egy "teglalap" alaku kereket szerinted mennyivel megy? gyorsabban?
extrem eset, nem raksz ra kereket.. repulni fog?
hint: vga=kerek
Quote (Vismajor @ 21 Jan 2013 13:22)
Te most miről beszélsz, srsly?
Előbb irtad, hogy gyorsabb processzorral nem lesz gyorsabb a vga(szószerint idézlek) most pedig arról írsz, hogy én a vga-t cserélném ki egy 6600gt-re? Nem értem a logikát.
Én épp a lóerőt firtattam, elismertem, hogy a VGA-nál vannak jobbka ár/érték arányban=a kerekeket úgy hagyom.
Szerintem, a pelda amit irtam elegge hetkoznapi es a fix rendszer valtozo vga-s tesztet probalta szemleltetni egy egyszeru pelda kereteben, de nem sikerult megertened.
Komolyan ugy erzem magam, mint anyum a gyogyik kozott...