Quote (Eoghan @ 19 Jan 2013 22:29)
nem mondod :DD
legalább minőségibb, mint az alaplapi ökörségek?
Az átlag ember esetében messze az erősítő, a hangszórók és magának a lejátszandó tartalomnak a minősége jelenti a szűk keresztmeszetet. Itt ezekben csak a D/A átalakító a lényeges, az erősítő nagyon gyenge bennük (erősítés szempontjából), de elég alakhű viszont.
A hangrendszerre el kell költeni vagy 80-100 ezer forintot azért, hogy legyen értelme a hangkártyán gondolkodni. De akkor már (ma már) digitálisat veszel, ott meg gyakorlatilag csak a hangrendszer D/A átalakítója, és az erősítése, meg a hangszóró számít újfent.
Szóval nagy az esélye (pláne egy 20k-s billnél), hogy simán hoz olyan minőséget ami elegendő egy olyan hangrendszerhez/fülhallgatóhoz (oda meg kb minden elég), aminél ha komolyabbat venne, akkor már eleve hdmi-vel vinné a hangot, vagy optikaival.
Quote (Sup3RN0Va @ 19 Jan 2013 23:17)
hmm nem hiszem, szerintem az alaplapomban sokkal jobb lesz

a hangkártya, csak afféle plusz volt benne, igazából a makró gombok miatt választottam ezt a billentyűzetet + még egy pár dolog miatt
az alaplapi hangkártyát fogom használni, nem is terveztem, hogy felváltom ezzel a bill-be épített kártyával az alaplapit
Vigyázz vele, mert van ahol bannable a macro gomb.
Például a blizzard gamejeiben olyan dolgokat csináltatni velük amit hotkeyre nem tudsz beállítani vagy bemacrozni az tilos!
This post was edited by CyberPunk666 on Jan 19 2013 03:28pm