de keci beszarsz
most yumiról váltottam gyári windows usb telepítőre
Annyi volt a különbség, hogy most a Telepítés befejzése... részénl, az újrainditásnál megint a pd-ről bootolt, szal kihozta a telepítőt megint. Viszont nem a telepítés gombra, hanem a javításra nyomtam, ott meg az újraindítás gombra, és kihúztam a pendrivot.
Ezekután a telepítést folytatta, be is fejezte, a rendszer felállt. Felmentem az ati honlapra, letöltöttem a detektálót, felrakta a drivert, ujrainditást kért. Rányomtam, hogy ok, erre a régi ismerős halál: kiírja, hogy rendszer indítása, majd üdvözöljük HANG, de a kép csak egy kurva nagy windows lógó. innen semerre tovább. Eddig 2 módszerrel is eljutottam idáig, és mindkétszer a catalystos ujrainditás után halt meg a rendszer. Na mondom kiprobálom, hogy visszarakom a régi vga-mat. Beszarsz, DE SIMÁN FELÁLLT A RENDSZER

Mondom mi a keci? Kikapcsolom a gépet, visszarakom a 6950et, ÉS AZZAL IS?! Csak kiírta, hogy szar az ati driver, és a windows élmény-indexet se tudtam futtatni. Nah most nem töltöttem le a detektálót, hanem végignyomkodtam kézzel, felraktam a drivert, ujrainditást kért, remegő kezekkel rányomtam, beboolt, felbontás is jó, élményindexet is cisnált, minden müködik
csak kurvára nem tudtom hmost mitől
sose használtam még ilyen detektálós vackot, ott a driver a honlapján az atinak, az jó és kész