Quote (Vismajor @ 27 Nov 2012 18:45)
keci
Szarakodott a dvd-olvasóm. Kb mióta megvettem a gépet nem használtma,d e most hugom kapott listeninges feladatot, és dvd leászóm csak nem boldogultam a kurva cdvel... na mondom berakom gépbe hátha jobban átlátom
és nem akart kijönni az olvasó tálcája, akárhony nyomkodtam. Mondom anyád, megnézem h rendesen csatlakoztatva van e a táphoz. Namármost az én gépem ilyen "álló" természetű, ráadásul a dvd-olvasó bevan épitve a gépve(burkolat alá), semmit nem látok belőle. Probálom kideriteni melyik kábel hova vezet amikor ebakad az órám az egykikbe és kihúzom. Gép megy, nem történt semmi, mondom np, biztos vmeik hüly eled. Aztán turkálok tovább mondom csak kikéne kapcsolni a gépet még megbasz az áram. kikapcsolom, nézem tovább, mondom leszarom nem szenvedek vele. Leülök, benyomom a gépet, aztán nuku. Lófasz nem történik, akárhogy nyomkodom a gépet. Jobban megnézem a kábelt, látom 4 felé oszlik, power-sw, power-led+,power-led-, hdd-led. Mondom tyűha... A tűk ahova bekell dugni őket a számítógép legalján voltak, vga mellett, hozzáférhetőség kb nulla, látási viszonyok kb nulla. Apró betűkkel vmi oda volt írva a mobora, de faszom se tudta elolvasni. Gondoltam bedugdosom a kábeleket azt jónapot,h át lofaszt. ok, laptop elő, google. De mi a faszomra keressek rá, kihez forduljak? Itt számtech topikban 8 év mire válaszoltok és ez nem is olyan "jelez a vírusirtóm" probléma. Na mindegy, gondltam beírom ami a kábelre van írva és gondolom a power gombot kezeli, google->power-sw. hát kaptam is 213123 találatot. Gugliztam egy órát, közben görnyedtem a gép fölött, vértszartamizzadtam. Végül találtam képet egy asusról, az alapján bedugdostam a kábeleket, és MÜKÖDIK!!! ofc azaz oldal is arra volt jó, hogy hogy kapcosljuk be a gépünket a powergomb NÉLKÜL xd (aim nekem sikerült is buherálás közbe de mivel nem tudatos volt berháltam tovább)
Nem kis harcot vívtama technikával, de megérte, mostmár ehhez is "értek"(-> nem nyúlok hozzá többet)
Ráadásul most már világit a lede a gombnak, gondolom eddig szarul volt bedugva. Mindenesetre aztaz 1 órát nem kivánom snekinek... Azt hittem nem lesz gép az estére!
ha már ennyien reagáltak, gondoltam elolvastam, egész jó volt

egyébként az az érzés, amikor tönkremegy a géped.. omg.. mintha megölnék az egyik felem