Quote (kuzdithom @ 31 May 2012 18:33)
élő ember nem fog win8at használni szerintem, ha nem kötelezik rá

most ezt a metros felületre értem
najó túlzok, de 2 hónapja azon dolgozom, és a metros felület nekem nem jön be annyira. persze egy tableten teljesen más a helyzet, de most asztaliról is volt szó.
ugyanugy a desktop nézet fog menni szerintem, nem a metros.
bazur: nekem egy ismerősöm huawei készítményt vett és meg van vele teljesen elégedve. nem mozgok otthonosan a témában, csak hallomásból tudom hogy ez egy ár/érték viszonylatban jó választás volt
neked, meg nekem igen.
De valakinek akinek fb, google, yt, mail, skype, képek jelenti a számítógépet azonak az élő csempe az eddigi legjobb megoldás. Szerintem nekik (akiknek ténylegesen készül) a metro felület, egy nagyon jó felület lesz.
5 nagy interaktív csempével mindent elérnek amit akarnak. sosem volt még ennyire jó felület nekik. Nekünk, meg ott a régi felület, a sávos eszköztárral...
szerintem túllihegik, meg nem értik, hogy mi kinek is készül. Nem kell neked a metróban a csempéken kattintgatni, az nem neked van.
Sajnos félek, ha bukás is lesz, az is azért, mert a sok hülye informatikus közli, hogy NEKI szar, és ezért nem teszi fel annak akinek meg jó lenne...