Quote (ecneB @ Mar 1 2012 02:34pm)
az a baj, hogy egy 3 kg-os gepet hurcolaszni nekunk egyetemre egy eleg nagy hatrany. en elgondolkoznek egy tableten is azert. gepelni meglepoen kenyelmes szvsz, persze nem keyboard. filmet nezni szerintem kifejezetten jo, jatek viszont felejtos. esetleg ketmagos netbookok, de ezek meg relativ dragak meg, szal ez sem az igazi, raadasul egy rendes gephez viszonyitva rossz rajta filmezni. ezt mondjuk embere valogatja en telefonon is siman tudok, ami viszont csak negy col. 120-130 k-s szegmensben a jatek is felejtos, ha csak nem regebbi gamek.
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Mar 1 2012 02:57pm)
nemtom elég oldschool vagyok, szerintem tabletek viccesek, de annyira nem szeretem őket, az árukat meg végképp nem érik meg. netbookon én is gondolkodtam, de elég sokat próbálgattam már mind anyámét, mind haverokét, és sehogy nem tudtam hozzászokni se a billentyűzet, se a képernyő kis méretéhez, illetve a winchesterjeik is elég kicsit afaik.
ezek a notebookok eléggé tetszenek (főleg a samsung), ráadásul egész sokat lanozunk mostanában, ahhoz se lenne utolsó, meg tv-re rákötve (tabletet pl. nem lehet afaik). igazából nem kellenek a legújabb játékok max. felbontáson, de mondjuk azért örülnék, ha minden elfutna rajta még egy ideig.
http://www.edigital.hu/Notebook/Asus_K53TA-SX149V_notebook_+_Windows_7_operacios_rendszer_+_Ajandek_taska_es_eger-p283095.htmlmost meg ezt találtam, aminek jobb a vidkarija, de ennek meg a procija gyenge, nem értem miért nem lehet a kettőt összehangolni
a legtöbb tableten van hdmi kimenet, szóval mehet tvre a kivezetés.
1 magos proci már általában elég a 720p-s HD videókhoz, ennél erősebbek pedig már a fullhdvel is megírkóznak.
játék téren is tudnak produkálni meglepetéseket! nekem 1 elég alap kategóriás gépen van, viszont a játékok minősége raja szinte pc szintü!
pendrájv, egér,keyboard , külső vinyó stb bármi ráköthető ha van otg usb kábeled hozzá ( fél óra alatt összetákoltam egyet itthon )
ugyhogy tablet sem utolsó választás!
az én masninám 5000be került és havi 2000 huf (ebbe benne van a korlátlan net is, ami annyi hogy 1GB adatforgalom után 128kb/s sebességüre korlátozódik) haver vett vodkafonnál 2 magos 1,2 ghzes 1gb ramos fasza tabletet, az 15000 volt, és havi 5000-6000, és abban is benne van a net, viszont azt bárki megveheti (azt én fajtámhoz kell 1 inviteles előfizetés)