Quote (Szerintem @ 18 Feb 2012 04:21)
Erősen logikus következtetés, én is kizárólag erre a lehetőségre alapoztam

Viszont a kivitelezéssel gondjaim vannak, és egy ilyesfajta bölcs kinyilatkoztatás nem sokat segít szorult helyzetemen.
Ha tudnám hogy kell, nem kérdezném, úgyhogy iso részletes, szájbarágós magyarázat...
Már korábban szétnéztem feltételes formázásnál, de csak a kétszínű, átmenetes adatsávokig jutottam, az meg nagyon nem az amit én akarok
Lényegében két táblázat celláit összefésülöm ABC-sorrendben, és ebben szeretnék két kitöltő színt: fehér legyen a cella, ha se alatta, se fölötte nem ismétlődik meg ugyanaz a szöveg.
De ha igen, akkor mindkét cellát - vagy akár az egész sort - színezze be ugyanazzal a színnel.
Azért írtam, hogy talán, mert én is próbálkoztam vagy egy órát, de csak annyit sikerült elérni, hogy ha vannak egyforma adatok, akkor az elsőt beszínezi.
Quote (CyberPunk666 @ 18 Feb 2012 08:48)
wifi drivr vagy wifi eszköz hiba.
A flashez most nincs köze, de az amúgy egy nagy szar. Én röhögtem a leghangosabban, amikor kijött a html 5 és szépen kinyírja a flasht, az adobe megérdemli, mert addig ameddig nem volt konkurencia nem csinált semmit.
A flash képes volt megakasztani egy 4 magos fullos erős gépet is, csak mert szarul volt megcsinálva.
Lassúpók.