Quote (venzi0 @ 13 Feb 2012 17:41)
Üdv Emberek! HELP NEKEM!
Egy hatalmas problémám lenne, ami nem hagy, már mindent megpróbáltam, nagyon örülnék hogyha valaki megoldást találna rá. Tehát a következő a probléma: Egyik percről a másikra elment a hang a gépen, a szar Realtek audio manager nem ismeri fel a backpanel részét, ahova eddig dugva voltak a dolgok, csak az elsö jack ajzatokat, ami, serceg, mind lejátszás,mind a mikrofon részéről, tehát valahogy meg kéne oldani hogy újra életbe lépjenek a hátsó ajzatok. A program szürkének mutatja ezeket és nem tudok velük semmit se kezdeni. Már szedtem le újabb drivert, is meg már a windowst is ujratelepitettem. A vezérlőpult hangok menujében ugyan kiirja hogy melyik ezköz tartozik a hátso panelhez ,de azok le vannak választva és nem tudok velük mit csinálni, aszközkezelőben sem akarja felismerni. Remélem ugy naggyábol érthető a problémám, kérlek segitsetek! A hangkártya integrált, Win7 64bit- en fut. (A helyesirási hibákért elnézést kérek.)
hátul a 3 aljzatból nekem se működik az egyik és a frontba dugtam be emiatt, ha tönkrement a csatlakozó nem tudsz mit csinálni vele, ha nem te állítottál át valamit akkor annyi, valami elbaszódott benne imo, kontakthiba gyanús ha csak úgy elment a hang