Quote (Vismajor @ 22 Jan 2012 15:31)
Van egy problémám
Ha tv-t nézek, akkor statikus zaj szürődik, amit "letudok halkitani", ha a szeptoboxon maxra hangosítom, a tv-n meg minél alacsonyabbra, de persze nem az igazi. Emellett csikok mennek fentről-lefelé a tv-n, de ez sem nagyon durván zavaró, de ha direkt azt nézi az ember, lehet látni.
Eddig azt hittem, hogy ez a diginek mvi fazsága, mert ha pc/dvd módban van a tv semmi baja. Most viszont azt vettem észre, hogy VGA kimenetre állítva, tehát monitorként használva is csikoz, de nem úgy, mint amikro tv-t nézek, mert ott haladnak a csikok fentről lefelé, itt meg csak vibrálnak, szóval lehet,h ogy tök más a két probléma, és engem nyilván a pc-s érdekel, azért is kérdezem itt.
földhurok, dugj minden összekötött eszközt egy hosszabbítóba, vagy egy aljazatba. Ezzel tuddod minimálisra csökkenteni, ha nem megoldható, akkor nézz utána melyik a kábeleken a föld és szakítsd meg (az összekötőkről van szó, scart meg ilyenek, nehogy a tápkábelt bontsd meg).
Ne szedd ki az egészet, csak a kört bontsd meg, szal semmit ne hagyj földeletlenül, mert az életveszélyes. (kivéve, ha van fi relé, akkor nem)
This post was edited by CyberPunk666 on Jan 22 2012 08:56am