Quote (szeretlek_zizi_igenerosen @ 9 Jan 2010 17:13)
Akik azt mondják, hogy hülyeség egy másik emberért sok mindent tenni, mondhatni feláldozni az életed, azok tévednek szerintem. Viszont észre kell venni azt, hogy kik azok, akikért mindezt érdemes megtenni. Egy 16éves, világot, de még magát sem ismerő csitriért( már elnézést), akit pár hónapja ismersz pl fölösleges. Szép dolog a szerelem, de a helyén kell kezelni a dolgokat...
Minden esetre biztos hogy sokat tanultál a dologból, és remélem jövőben szerencsésebb és okosabb leszel ezen tapasztalatokat leszűrve.
Vouch... Bár no... Az túl EMO, ha valakinek azt mondod: te vagy az életem.. Vagy is hmm.. Önzőség, egy olyan terhet nyomsz ezzel a pár szóval a nyakába, amit nem sokan tudnak viselni... Mint pl.: egy kisgyereknek, aki a tiéd mondhatod, hogy "életem értelme", vagy nem érti meg.. Általában ez van.. Ellenben ha olyan a lelki világa, ezzel tönkre is teszed egy életre őt, mert olyan súlyt akasztasz a nyakába, hogy beszarik.. Ha valami történik pl.: veled, vagy tegyük fel már házasságban is élsz úgy van gyereked.. Szal pl válás lenne, vagy vmi, a gyerek azt hiszi miatta azt mehet pszihológushoz.
Az a baj, hogy sok mostani tini valós, nem maguknak generált felnagyított problémája, ilyenekre visszavezethető.. Attól ilyen szar roncsok.. :c