d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Informatikai Kérdések
Prev14914924934944951214Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 7,249.99
Dec 9 2011 02:05pm
Quote (Ghostmasterq @ 9 Dec 2011 21:17)
Mi a véleményetek erről a mobilnetről? Volt már vele tapasztalatotok? Megéri, vagy rizikós is lehet?

Rizikós? Hogyhogy?

Nekem volt egy ideig. Ha bármilyen youtube zenét nézegetsz, már akkor elég könnyű elérni a limitet - nekem talán 6GB volt.
Anno egyik reset miatt vállaltam, mert albiba nem lehetett beköttetni, de ráfaragtam, mert hihetetlen mértékben laggolt, a szó szoros értelmében képtelenség volt vele játszani.
Szóval tényleg csak weblapok nézegetésére, e-mailek megtekintésére van értelme, ha vannak ilyen irányú terveid

Vagy csúnyán félreértettem az egészet, és a MOBILnetről van szó? :D

This post was edited by Szerintem on Dec 9 2011 02:05pm
Member
Gold: 1.00
Dec 9 2011 02:47pm
Quote (Szerintem @ 9 Dec 2011 21:05)
Rizikós? Hogyhogy?

Nekem volt egy ideig. Ha bármilyen youtube zenét nézegetsz, már akkor elég könnyű elérni a limitet - nekem talán 6GB volt.
Anno egyik reset miatt vállaltam, mert albiba nem lehetett beköttetni, de ráfaragtam, mert hihetetlen mértékben laggolt, a szó szoros értelmében képtelenség volt vele játszani.
Szóval tényleg csak weblapok nézegetésére, e-mailek megtekintésére van értelme, ha vannak ilyen irányú terveid

nem, arról van szó amit írtál, csak én megjegyeztem, hogy az arra jó, másra nem.
Member
Gold: 0.00
Dec 9 2011 03:47pm
Hello, egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet bankkártya nélkül paypalra pénzt utalni? Bankszámlaszámot muszáj megadni, vagy nem szükségszerű? (tudom, hogy hülye kérdés) Ha odamegyek xy forinttal eltudják intézni, hogy záros időn belül a paypal accountomon legyen? :) Azért kérdezem mert szeretnék a neten vásárolni, de nem kapható magyarországon a termék..
Member
Dec 9 2011 03:49pm
Quote (Paszulyka @ 9 Dec 2011 22:47)
Hello, egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet bankkártya nélkül paypalra pénzt utalni? Bankszámlaszámot muszáj megadni, vagy nem szükségszerű? (tudom, hogy hülye kérdés) Ha odamegyek xy forinttal eltudják intézni, hogy záros időn belül a paypal accountomon legyen? :) Azért kérdezem mert szeretnék a neten vásárolni, de nem kapható magyarországon a termék..

nem tudom kinél vezeti a paypal magyarországon a számláját, de a legegyszerűbb, ha ott befizetsz.
Member
Gold: 10.66
Dec 9 2011 03:56pm
Quote (Paszulyka @ 9 Dec 2011 22:47)

"paypal bankkártya nélkül"

google top10 találat egyike: http://blog.vargapeter.com/2008/11/01/paypal-2-kartya-nelkul/
ez 3 éves cikk. reménykedjünk benne, hogy nem váltottak bankot azóta.
Member
Gold: 1,694.20
Dec 9 2011 06:32pm
Quote (Szerintem @ 9 Dec 2011 21:05)
Rizikós? Hogyhogy?

én pl erre a limitre gondoltam. Hallottam pl olyanról,hogy lenetezte a limitet, és valami irdatlan nagy összeget kellett pluszban fizetni.
vagy ezek az újak már olyanok,hogyha letolod a limitet akkor lelassítják?
faternak kellene ez is, ő nem igazán ért hozzá, és nem igazán akarjuk azt,hogyha valamit letölt és sokat kelljen fizetni pluszban. (abszolút nem ért hozzá, életében vagy 3 órát ha ült eddig gépnél)

This post was edited by Ghostmasterq on Dec 9 2011 06:34pm
Member
Gold: 0.00
Dec 9 2011 09:36pm
köszi szépen :) hétfőn megyek is az unicredithez akkor :p
Member
Gold: 279.00
Dec 10 2011 09:55am
Quote (Ghostmasterq @ 10 Dec 2011 02:32)
én pl erre a limitre gondoltam. Hallottam pl olyanról,hogy lenetezte a limitet, és valami irdatlan nagy összeget kellett pluszban fizetni.
faternak kellene ez is, ő nem igazán ért hozzá, és nem igazán akarjuk azt,hogyha valamit letölt és sokat kelljen fizetni pluszban. (abszolút nem ért hozzá, életében vagy 3 órát ha ült eddig gépnél)

meg kell nézni, van olyan, ahol csökkentik, de a legtöbb esetben fizetsz (gecisokat)
nagyon oda kell figyelni, h mit vesz meg az ember.
Member
Dec 10 2011 10:05am
Quote (Ghostmasterq @ 10 Dec 2011 01:32)

ilyen 1 ft / 10kbyte kb a túlfogyasztás

az 102 huf / 1 MB

szóval elég durva, hogy egy yt videó akár 1000 forintnéál is több lehet... Mindenképpen forgalomlassítósat érdemes.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 20%
Dec 10 2011 05:38pm
Sziasztok.

A következő problémám van.A netkapcsolat 20-80 (nem számoltam ki ez egy becsült érték) másodpercenként beszakad.Felmegyek Wowra 2 méter-t ha tudok éppen menni.
Felhivtam a szolgáltatót azt mondta nem náluk van a baj.Csináltam gépresit, letöröltem a CFos-speedet amelyet korábban raktam fel de az sem segitett.A cFos amugy mutatta ahogy a szép vonalnetböl amit eddig láttam kis szaggatott vonalak vannak.Irtottam spywaret virusirtóval probáltam keresni problémát. Kicseréltem a kábelt ami a falban lévö vezeték és kis készülék között van.

Tudni kell ,nem szokványos netem van.A környék legmagasabb pontja itt vna ezért nálunk helyezték el az internetszolgáltató antennáit.Közvetlen kapcsolódok az egyik ilyenhez.A Kábel a torony tetejétől van kifeszitve ideáig majd a falban folytatódik.

Amire gondolok: A switch romlott el bár nem tudom ezt a szolgáltató látja e.A kis készülék ami a kábel
A Kábel szakadt meg valahol ami elég ciki cserélni.

Go Back To Magyar Topic List
Prev14914924934944951214Next
Add Reply New Topic New Poll