Quote (tevetava @ 1 Dec 2011 15:00)
nagyon iso help

ma hajnalban arra keltem, hogy a gépem valami végtelen ciklusba keveredve újraindítja magát (de nem jut el odáig, hogy felálljon az oprendszer), kikapcsoltam a főkapcsolót a tápon kívül, és akkor ugye értelemszerűen abbahagyta.
ma jövök haza, bekapcsolom, feláll a windows, majd kimegyek kaját csinálni, és mire visszaérek kikapcsolt. bekapcsolom megint, és újra abba a végtelen ciklusba keveredett. na mondom fasza.
leszedtem az oldalát, hátha poros, de nem annyira poros, hogy valami para lehessen belöle, ventik is jól működnek. kihúzok mindent majd be, és még mindig csinálja. na mondom akkor hozok egy másik tápkábelt, hátha azzal vana baj, azzal is csinálta. kihúztam az elosztóból mindent (monitor, hangfal), átraktam egy másik helyre a tápot, bekapcsoltam, de még mindig csinálta. most másodjára bekapcsoltam, és jónak tűnik, de nem tudom meddig.. mi lehet a baj? software/hardware? mit lehet csinálni ilyenkor?
az oprendszer elkezdett betölteni, vagy még előtte csinálja?
Ha az oprendszer elkezd, akkor próbálkozz a csökkentett móddal, ha az sem, akkor egy új rendszertelepítéssel, mert okozhatja softwares hiba, vagy olyan hardwares hiba, mint pl bad sector vagy társai.
Quote (ecneB @ 1 Dec 2011 15:02)
ubuntu live -> ha ez mukodik akkor softwares eredetu imo
psu milyen? illetve a hozza tartozo konfig
ha eddig ment neki, akkor biztos elég a táp, legfeljebb tönkrement, de azt meg nem tudod meg a típusából.
This post was edited by CyberPunk666 on Dec 1 2011 08:04am